THEOFIEL VAN HUFFEL

Contactgegevens THEOFIEL VAN HUFFEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THEOFIEL VAN HUFFEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

THEOFIEL VAN HUFFEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOTERHOEK 31; 9920; LOVENDEGEM, België

Telefoon (phone): 93724421 (+32-93724421) 93724421 (+32-93724421)

Fax (fax): +32 (15) 162-25-30 +32 (15) 162-25-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THEOFIEL VAN HUFFEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THEOFIEL VAN HUFFEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THEOFIEL VAN HUFFEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THEOFIEL VAN HUFFEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THEOFIEL VAN HUFFEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THEOFIEL VAN HUFFEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THEOFIEL VAN HUFFEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THEOFIEL VAN HUFFEL
Products information THEOFIEL VAN HUFFEL

BTW identificatienummer (tax): BE07282257080
Ondernemingsnummer: 2801757812
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Tissus de Décoration.. Services: Tailleurs.

Product categorie (product category): Vêtements sur mesure Fab. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THEOFIEL VAN HUFFEL
(Get full report from official database of BE for THEOFIEL VAN HUFFEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor THEOFIEL VAN HUFFEL
Addition kinds of activities for THEOFIEL VAN HUFFEL

25319907. Theatermeubilair | Theater furniture
33399901. Antimoon raffinage (primaire) | Antimony refining (primary)
36210204. Exciter assemblies (motor of generator onderdelen) | Exciter assemblies (motor or generator parts)
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
56619903. Laarzen van mannen | Men's boots
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij THEOFIEL VAN HUFFEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THEOFIEL VAN HUFFEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THEOFIEL VAN HUFFEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THEOFIEL VAN HUFFEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Top Technisch operator (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bewaakt en bedient een machine of automatische productielijn voor de verwerking van voedingsproducten. Werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). Voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: manuele handelingen die aan het product gelinkt zijn uitvoeren (garneren, ...), de installaties monteren en afstellen, het basisonderhoud uitvoeren en een team coördineren (operatoren, bestuurders, ...).

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • ateliermedewerker rubber (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een ateliermedewerker voor onze klant actief in de rubbersector. U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de orders, kwaliteitscontrole en voorraadbeheer. bedienen van machines/ plaatsen van snaren/ bekleden van trommels Uw doel is om afgewerkte producten af te leveren met oog op precisie en kwaliteit. U werkt in dagregimeµ U ziet werk

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van THEOFIEL VAN HUFFEL in sociale netwerken
Look for responds of THEOFIEL VAN HUFFEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor THEOFIEL VAN HUFFEL. Laat een reactie achter voor THEOFIEL VAN HUFFEL. THEOFIEL VAN HUFFEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THEOFIEL VAN HUFFEL. Leave a respond for THEOFIEL VAN HUFFEL. THEOFIEL VAN HUFFEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THEOFIEL VAN HUFFEL op de google maps. Adres en contacten THEOFIEL VAN HUFFEL
Location of THEOFIEL VAN HUFFEL on the google maps. Address and contacts of THEOFIEL VAN HUFFEL

Andere gerelateerde bedrijven als come THEOFIEL VAN HUFFEL THEOFIEL VAN HUFFEL: FRANK'S | TECHNO BURO | ANDRE HAINAUT | EMIL CORNELY | LA CROIX D?HONNEUR

Other related companies as THEOFIEL VAN HUFFEL: FRANK'S | TECHNO BURO | ANDRE HAINAUT | EMIL CORNELY | LA CROIX D?HONNEUR

THEOFIEL VAN HUFFEL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THEOFIEL VAN HUFFEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07282257080. Het bedrijf THEOFIEL VAN HUFFEL bevindt zich op het adres: BOTERHOEK 31; 9920; LOVENDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements sur mesure Fab. Textiles. Lijst met producten zijn Produits: Tissus de Décoration.. Services: Tailleurs..
De hoofdactiviteit van THEOFIEL VAN HUFFEL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THEOFIEL VAN HUFFEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THEOFIEL VAN HUFFEL, openstaande posities, locatie van THEOFIEL VAN HUFFEL op de kaart.

THEOFIEL VAN HUFFEL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is THEOFIEL VAN HUFFEL, company assigned to the tax number BE07282257080. The company THEOFIEL VAN HUFFEL is located at the address: BOTERHOEK 31; 9920; LOVENDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements sur mesure Fab. Textiles. List of products are Produits: Tissus de Décoration.. Services: Tailleurs..
The main activity of THEOFIEL VAN HUFFEL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THEOFIEL VAN HUFFEL is not available. You also can look at reviews of THEOFIEL VAN HUFFEL, open positions, location of THEOFIEL VAN HUFFEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THEOFIEL VAN HUFFEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THEOFIEL VAN HUFFEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THEOFIEL VAN HUFFEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THEOFIEL VAN HUFFEL, employees, financial statistics.