MAX WASH

Contactgegevens MAX WASH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAX WASH: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAX WASH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWIJNDRECHTSESTRAAT 159; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32541742 32541742

Fax (fax): +32 (53) 617-29-63 +32 (53) 617-29-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAX WASH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAX WASH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAX WASH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAX WASH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAX WASH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAX WASH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAX WASH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAX WASH
Products information MAX WASH

BTW identificatienummer (tax): BE03867980957
Ondernemingsnummer: 4108306884
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MAX WASH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAX WASH
(Get full report from official database of BE for MAX WASH)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAX WASH
Addition kinds of activities for MAX WASH

4789. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
422101. Lift opslag | Elevator storage
963104. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
38229911. Verbrandingsregelaarsystemen, residentieel en commercieel type | Incinerator control systems, residential and commercial type
50130117. Veiligheidsriemen | Seat belts
50840103. Citrus verwerkingsmachines | Citrus processing machinery

Werken bij MAX WASH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAX WASH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAX WASH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAX WASH. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een grote interesse voor boekhouding? WE NEED YOU: Accountemps is momenteel op zoek naar een boekhouder met zicht op een vaste aanwerving na een interim-periode. Onze klant is een accountantskantoor met diverse vestigingen in de regio Zaventem én is tevens een belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven op gebied van accountancy en fiscaliteit. We zoeken een boekhouder die samen met een ervaren accountant zal instaan voor: Het verwerken van de boekhoudkundige stukken, aan- en verkoopfacturen en bankverrichtingen. Het voorbereiden van balansen en jaarrekeningen De opmaak van de BTW aangifte en diverse fiscale aangiftes. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

Zoek naar antwoorden van MAX WASH in sociale netwerken
Look for responds of MAX WASH in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAX WASH. Laat een reactie achter voor MAX WASH. MAX WASH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAX WASH. Leave a respond for MAX WASH. MAX WASH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAX WASH op de google maps. Adres en contacten MAX WASH
Location of MAX WASH on the google maps. Address and contacts of MAX WASH

Andere gerelateerde bedrijven als come MAX WASH MAX WASH: FLCENTRE DU LIBRE EXAMEN DE BRUXELLES | BANCONTACT-MISTER CASH | Deplae F | CL?TURES NAMUROISES | Lauer NV

Other related companies as MAX WASH: FLCENTRE DU LIBRE EXAMEN DE BRUXELLES | BANCONTACT-MISTER CASH | Deplae F | CL?TURES NAMUROISES | Lauer NV

MAX WASH is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAX WASH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867980957. Het bedrijf MAX WASH bevindt zich op het adres: ZWIJNDRECHTSESTRAAT 159; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in MAX WASH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAX WASH is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAX WASH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAX WASH, openstaande posities, locatie van MAX WASH op de kaart.

MAX WASH is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAX WASH, company assigned to the tax number BE03867980957. The company MAX WASH is located at the address: ZWIJNDRECHTSESTRAAT 159; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in MAX WASH were not found.
The main activity of MAX WASH is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAX WASH is not available. You also can look at reviews of MAX WASH, open positions, location of MAX WASH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAX WASH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAX WASH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAX WASH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAX WASH, employees, financial statistics.