LAVERIE DE LA FONTAINE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • LAVERIE DE LA FONTAINE
Private companiesTobacco Products • LAVERIE DE LA FONTAINE

Contactgegevens LAVERIE DE LA FONTAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAVERIE DE LA FONTAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAVERIE DE LA FONTAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SUR-LA-FONTAINE 55; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42210313 (+32-42210313) 42210313 (+32-42210313)

Fax (fax): +32 (55) 153-40-65 +32 (55) 153-40-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAVERIE DE LA FONTAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAVERIE DE LA FONTAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAVERIE DE LA FONTAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAVERIE DE LA FONTAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAVERIE DE LA FONTAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAVERIE DE LA FONTAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAVERIE DE LA FONTAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAVERIE DE LA FONTAINE
Products information LAVERIE DE LA FONTAINE

BTW identificatienummer (tax): BE06144622802
Ondernemingsnummer: 9822570800
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LAVERIE DE LA FONTAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAVERIE DE LA FONTAINE
(Get full report from official database of BE for LAVERIE DE LA FONTAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAVERIE DE LA FONTAINE
Addition kinds of activities for LAVERIE DE LA FONTAINE

02790400. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment
54519901. Boter | Butter
72210000. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
73899900. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec

Werken bij LAVERIE DE LA FONTAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAVERIE DE LA FONTAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAVERIE DE LA FONTAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAVERIE DE LA FONTAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Mechanieker -2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een mechanieker om in te staan voor het mechanisch onderhoud: het smeren, schoonmaken, aandraaien, bijstellen, vervangen van onderdelen. Dit doe je bij de klanten van het bedrijf, zowel preventief als curatief.

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Rioolarbeider m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Je maakt deel uit van een vaste ploeg arbeiders + Je voert rioleringswerken uit zoals bv. het aanpikken van buizen en het maken van aansluitingen + Je bent de helpende hand van de buizenlegger en assisteert hem bij al zijn taken

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van LAVERIE DE LA FONTAINE in sociale netwerken
Look for responds of LAVERIE DE LA FONTAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAVERIE DE LA FONTAINE. Laat een reactie achter voor LAVERIE DE LA FONTAINE. LAVERIE DE LA FONTAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAVERIE DE LA FONTAINE. Leave a respond for LAVERIE DE LA FONTAINE. LAVERIE DE LA FONTAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAVERIE DE LA FONTAINE op de google maps. Adres en contacten LAVERIE DE LA FONTAINE
Location of LAVERIE DE LA FONTAINE on the google maps. Address and contacts of LAVERIE DE LA FONTAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come LAVERIE DE LA FONTAINE LAVERIE DE LA FONTAINE: HUIS CLAUDINE | LUDO SIMONS | Gymna Uniphy | Gregoor Grafmonumenten | L. MARIUS

Other related companies as LAVERIE DE LA FONTAINE: HUIS CLAUDINE | LUDO SIMONS | Gymna Uniphy | Gregoor Grafmonumenten | L. MARIUS

LAVERIE DE LA FONTAINE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAVERIE DE LA FONTAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06144622802. Het bedrijf LAVERIE DE LA FONTAINE bevindt zich op het adres: RUE SUR-LA-FONTAINE 55; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in LAVERIE DE LA FONTAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAVERIE DE LA FONTAINE is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAVERIE DE LA FONTAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAVERIE DE LA FONTAINE, openstaande posities, locatie van LAVERIE DE LA FONTAINE op de kaart.

LAVERIE DE LA FONTAINE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAVERIE DE LA FONTAINE, company assigned to the tax number BE06144622802. The company LAVERIE DE LA FONTAINE is located at the address: RUE SUR-LA-FONTAINE 55; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in LAVERIE DE LA FONTAINE were not found.
The main activity of LAVERIE DE LA FONTAINE is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAVERIE DE LA FONTAINE is not available. You also can look at reviews of LAVERIE DE LA FONTAINE, open positions, location of LAVERIE DE LA FONTAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAVERIE DE LA FONTAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAVERIE DE LA FONTAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAVERIE DE LA FONTAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAVERIE DE LA FONTAINE, employees, financial statistics.