PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN
Private companiesPrimary Metal Industries • PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN

Contactgegevens PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heiseltstraat 23 3890 Jeuk (Gingelom), België

Telefoon (phone): +32 (2) 234-65-27 +32 (2) 234-65-27

Fax (fax): +32 (55) 600-55-14 +32 (55) 600-55-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN
Products information PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE07106750488
Ondernemingsnummer: 1599029541
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN
(Get full report from official database of BE for PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN
Addition kinds of activities for PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN

769924. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
20130101. Rundvleesstoofpot, uit gekocht vlees | Beef stew, from purchased meat
33690101. Loodgieters, met uitzondering van gietstukken | Lead castings, except die-castings
34790101. Chasing op metalen | Chasing on metals
37929903. Camping aanhangwagens en chassis | Camping trailers and chassis
42140000. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage

Werken bij PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Ervaren schrijnwerker - voltijds - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een polyvalente schrijnwerker met ervaring. Jouw taken zijn: Plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk Ondersteunen van andere teams indien nodig

  • Huishoudhulpen regio Beernem/Oedelem! Uurrooster op maat! (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Beernem! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Servicetechnieker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een technische opleiding gevolgd en heb je kennis van hydraulica en elektronica? Dan kom jij zeker in aanmerking om als servicetechnieker bij onze klant, een bedrijf uit Lummen dat service- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan onder andere wielladers, rupsladers en minigravers. Je werkt voornamelijke vanuit het atelier in Lummen. Daarnaast voer je soms ook servicopdrachten uit in het bedrijf of op de werf van de klant.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN. Laat een reactie achter voor PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN. PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN. Leave a respond for PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN. PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN op de google maps. Adres en contacten PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN
Location of PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN on the google maps. Address and contacts of PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN: HENREAUX GRAINS SPRL | K. VERBR. HEMIKSEM | BUREAU MOSSELMANS | Buko Constructies B.V.B.A. | ARTHE BROADCAST

Other related companies as PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN: HENREAUX GRAINS SPRL | K. VERBR. HEMIKSEM | BUREAU MOSSELMANS | Buko Constructies B.V.B.A. | ARTHE BROADCAST

PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07106750488. Het bedrijf PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN bevindt zich op het adres: Heiseltstraat 23 3890 Jeuk (Gingelom). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 141,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN, openstaande posities, locatie van PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN op de kaart.

PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN, company assigned to the tax number BE07106750488. The company PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN is located at the address: Heiseltstraat 23 3890 Jeuk (Gingelom). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 141,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN were not found.
The main activity of PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN is not available. You also can look at reviews of PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN, open positions, location of PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLEVOETS R ELECTRICITEITSWERKEN, employees, financial statistics.