GUIDO ENGELS

Contactgegevens GUIDO ENGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO ENGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO ENGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARD. MERCIERSTRAAT 13B2; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16561953 (+32-16561953) 16561953 (+32-16561953)

Fax (fax): +32 (67) 431-89-34 +32 (67) 431-89-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO ENGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO ENGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO ENGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO ENGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO ENGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO ENGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO ENGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO ENGELS
Products information GUIDO ENGELS

BTW identificatienummer (tax): BE07001831054
Ondernemingsnummer: 6049041748
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GUIDO ENGELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO ENGELS
(Get full report from official database of BE for GUIDO ENGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO ENGELS
Addition kinds of activities for GUIDO ENGELS

12410203. Voorbereiding van schachten of tunnels, antracietwinning | Preparing shafts or tunnels, anthracite mining
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
50449902. Controleer, ondertekenen en onderschrijven machines | Check writing, signing, and endorsing machines
51990402. jute | Burlap

Werken bij GUIDO ENGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO ENGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO ENGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO ENGELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

Zoek naar antwoorden van GUIDO ENGELS in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO ENGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO ENGELS. Laat een reactie achter voor GUIDO ENGELS. GUIDO ENGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO ENGELS. Leave a respond for GUIDO ENGELS. GUIDO ENGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO ENGELS op de google maps. Adres en contacten GUIDO ENGELS
Location of GUIDO ENGELS on the google maps. Address and contacts of GUIDO ENGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO ENGELS GUIDO ENGELS: UNIKAMP NV | X.L.U. | STYL-PLUS | Berresse P | LOUETTE FABRICE

Other related companies as GUIDO ENGELS: UNIKAMP NV | X.L.U. | STYL-PLUS | Berresse P | LOUETTE FABRICE

GUIDO ENGELS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO ENGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001831054. Het bedrijf GUIDO ENGELS bevindt zich op het adres: KARD. MERCIERSTRAAT 13B2; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in GUIDO ENGELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUIDO ENGELS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO ENGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO ENGELS, openstaande posities, locatie van GUIDO ENGELS op de kaart.

GUIDO ENGELS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO ENGELS, company assigned to the tax number BE07001831054. The company GUIDO ENGELS is located at the address: KARD. MERCIERSTRAAT 13B2; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in GUIDO ENGELS were not found.
The main activity of GUIDO ENGELS is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO ENGELS is not available. You also can look at reviews of GUIDO ENGELS, open positions, location of GUIDO ENGELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO ENGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO ENGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO ENGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO ENGELS, employees, financial statistics.