DROOGKUIS ?T WASMANDJE

Contactgegevens DROOGKUIS ?T WASMANDJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DROOGKUIS ?T WASMANDJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DROOGKUIS ?T WASMANDJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RANSTSESTEENWEG 24; 2520; RANST, België

Telefoon (phone): 34804559 (+32-34804559) 34804559 (+32-34804559)

Fax (fax): +32 (2) 722-93-88 +32 (2) 722-93-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DROOGKUIS ?T WASMANDJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DROOGKUIS ?T WASMANDJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DROOGKUIS ?T WASMANDJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DROOGKUIS ?T WASMANDJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DROOGKUIS ?T WASMANDJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DROOGKUIS ?T WASMANDJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DROOGKUIS ?T WASMANDJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DROOGKUIS ?T WASMANDJE
Products information DROOGKUIS ?T WASMANDJE

BTW identificatienummer (tax): BE06351715087
Ondernemingsnummer: 6410766601
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in DROOGKUIS ?T WASMANDJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DROOGKUIS ?T WASMANDJE
(Get full report from official database of BE for DROOGKUIS ?T WASMANDJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DROOGKUIS ?T WASMANDJE
Addition kinds of activities for DROOGKUIS ?T WASMANDJE

2449. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
7537. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
482201. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
953199. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec
20350105. Geurstoffen, vleesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, meat sauces (except tomato and dry)
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
26530105. Pallets, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, corrugated: made from purchased materials
31719900. Handtassen en portemonnees voor vrouwen, nec | Women's handbags and purses, nec
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies

Werken bij DROOGKUIS ?T WASMANDJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DROOGKUIS ?T WASMANDJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DROOGKUIS ?T WASMANDJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DROOGKUIS ?T WASMANDJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Zaalmedewerk(st)er (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Xtra is een selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Dat doen we door tastbare meerwaarde te bieden bij selectie en retentie van menselijk kapitaal en kandidaten te begeleiden op hun pad naar de juiste job, op de juiste plaats en op het juiste moment. Voor onze klant, een leuke sportgelegenheid in Mechelen, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerk(st)er voor een fulltime job. Je voornaamste taken zijn menu's uitdelen, bestellingen opnemen, gerechten en drank opdienen, afruimen en de afwas doen. Het uurrooster is week om week wat anders, maar je hebt wel een vast uurrooster. De uren kunnen uitlopen tot 1u s'nachts.

  • Technieker 2-ploegen te Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker 2-ploegen in een voedingsbedrijf te Turnhout sta je in voor de volgende taken: - samen met je collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - je lost storingen aan productiemachines op om stilstanden omwille van technische problemen tot een minimum te beperken - je doet controles van de energievoorzieningen zodanig dat de goede werking gegarandeerd blijft - je volgt het preventief onderhoudsplan en de bijhorende takenlijst op - je begeleidt externe techniekers - je contacteert leveranciers voor bestellingen - je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Brugge - Westkust (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1551526-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van DROOGKUIS ?T WASMANDJE in sociale netwerken
Look for responds of DROOGKUIS ?T WASMANDJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DROOGKUIS ?T WASMANDJE. Laat een reactie achter voor DROOGKUIS ?T WASMANDJE. DROOGKUIS ?T WASMANDJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DROOGKUIS ?T WASMANDJE. Leave a respond for DROOGKUIS ?T WASMANDJE. DROOGKUIS ?T WASMANDJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DROOGKUIS ?T WASMANDJE op de google maps. Adres en contacten DROOGKUIS ?T WASMANDJE
Location of DROOGKUIS ?T WASMANDJE on the google maps. Address and contacts of DROOGKUIS ?T WASMANDJE

Andere gerelateerde bedrijven als come DROOGKUIS ?T WASMANDJE DROOGKUIS ?T WASMANDJE: Vanhoutte Depot NV | Union des Fédérations des Associations de Parents de l'Enseignement Catholique | VANLANDUYT | PORSCHE DESIGN | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as DROOGKUIS ?T WASMANDJE: Vanhoutte Depot NV | Union des Fédérations des Associations de Parents de l'Enseignement Catholique | VANLANDUYT | PORSCHE DESIGN | PHARMACIES DE GARDE

DROOGKUIS ?T WASMANDJE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DROOGKUIS ?T WASMANDJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06351715087. Het bedrijf DROOGKUIS ?T WASMANDJE bevindt zich op het adres: RANSTSESTEENWEG 24; 2520; RANST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in DROOGKUIS ?T WASMANDJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DROOGKUIS ?T WASMANDJE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DROOGKUIS ?T WASMANDJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DROOGKUIS ?T WASMANDJE, openstaande posities, locatie van DROOGKUIS ?T WASMANDJE op de kaart.

DROOGKUIS ?T WASMANDJE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is DROOGKUIS ?T WASMANDJE, company assigned to the tax number BE06351715087. The company DROOGKUIS ?T WASMANDJE is located at the address: RANSTSESTEENWEG 24; 2520; RANST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in DROOGKUIS ?T WASMANDJE were not found.
The main activity of DROOGKUIS ?T WASMANDJE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DROOGKUIS ?T WASMANDJE is not available. You also can look at reviews of DROOGKUIS ?T WASMANDJE, open positions, location of DROOGKUIS ?T WASMANDJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DROOGKUIS ?T WASMANDJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DROOGKUIS ?T WASMANDJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DROOGKUIS ?T WASMANDJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DROOGKUIS ?T WASMANDJE, employees, financial statistics.