CLEAN SHOP

Contactgegevens CLEAN SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLEAN SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLEAN SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CROISIERS 20; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81221145 (+32-81221145) 81221145 (+32-81221145)

Fax (fax): +32 (3) 768-89-73 +32 (3) 768-89-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLEAN SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLEAN SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLEAN SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLEAN SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLEAN SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLEAN SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLEAN SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLEAN SHOP
Products information CLEAN SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE06393737792
Ondernemingsnummer: 9740997314
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CLEAN SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLEAN SHOP
(Get full report from official database of BE for CLEAN SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLEAN SHOP
Addition kinds of activities for CLEAN SHOP

225802. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
35460000. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
45819904. Luchthaven terminal diensten | Airport terminal services
48130000. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
73420201. Vogelbestendig | Bird proofing

Werken bij CLEAN SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLEAN SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLEAN SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLEAN SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Payroll Manager (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Zet je HR carrière verder op de hoofdzetel van Burger Brands Belgium! In deze rol krijg je een belangrijke plek in het centrale HR team en fungeer je als "sparring partner" voor de Head of HR Belux. Je neemt de lead in de implementatie van een nieuw tijdsregistratiesysteem.  Als expert kunnen de werknemers van het bedrijf bij jou terecht voor de meer complexe vragen omtrent loon- en payrolladministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor 2 collega’s die instaan voor een correcte payroll en administratieve taken zoals verwerking van afwezigheden, tijdsregistratie, sociale documenten, thematische verloven, verzekeringen, eindejaarspremies, vakantie. Je blijft continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen payroll en sociale wetgeving en doet voorstellen om HR processen te optimaliseren en de kwaliteit te garanderen. Bedrijfsprofiel: Burger Brands Belgium NV met hoofdkantoor in Antwerpen exploiteert de bekende merken Quick en Burger King® in België en Luxemburg.  De onderneming met een dynamische, jonge en innovatieve geest telt een toegewijd team van ongeveer 550 medewerkers die de 4 bedrijfswaarden “ondernemerschap, teamgeest, respect en klantgerichtheid” uitdragen. Het merk Quick dat in 1971 zijn intrede deed in België was de eerste burgerrestaurantketen van het land en is sindsdien marktleider met zijn iconische Giant. Burger King® werd opgericht in 1954 in Miami en is wereldwijd de tweede grootste hamburgerketen met zijn niet minder iconische Whopper®.  Burger King® heeft in 2017 zijn eerste restaurants in België geopend.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van CLEAN SHOP in sociale netwerken
Look for responds of CLEAN SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLEAN SHOP. Laat een reactie achter voor CLEAN SHOP. CLEAN SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLEAN SHOP. Leave a respond for CLEAN SHOP. CLEAN SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLEAN SHOP op de google maps. Adres en contacten CLEAN SHOP
Location of CLEAN SHOP on the google maps. Address and contacts of CLEAN SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come CLEAN SHOP CLEAN SHOP: Gouwy Lionel | Caisse Interprofessionnelle de Depots et de Virements de Titres | J. SEGERS | WE WOMEN | Lanciers IMT

Other related companies as CLEAN SHOP: Gouwy Lionel | Caisse Interprofessionnelle de Depots et de Virements de Titres | J. SEGERS | WE WOMEN | Lanciers IMT

CLEAN SHOP is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLEAN SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06393737792. Het bedrijf CLEAN SHOP bevindt zich op het adres: RUE DES CROISIERS 20; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in CLEAN SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLEAN SHOP is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLEAN SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLEAN SHOP, openstaande posities, locatie van CLEAN SHOP op de kaart.

CLEAN SHOP is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLEAN SHOP, company assigned to the tax number BE06393737792. The company CLEAN SHOP is located at the address: RUE DES CROISIERS 20; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in CLEAN SHOP were not found.
The main activity of CLEAN SHOP is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CLEAN SHOP is not available. You also can look at reviews of CLEAN SHOP, open positions, location of CLEAN SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLEAN SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLEAN SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLEAN SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLEAN SHOP, employees, financial statistics.