CHRISTINE MEYSSEN

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • CHRISTINE MEYSSEN
Private companiesOil and Gas Extraction • CHRISTINE MEYSSEN

Contactgegevens CHRISTINE MEYSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTINE MEYSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTINE MEYSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GERDINGERPOORT 11; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89461104 (+32-89461104) 89461104 (+32-89461104)

Fax (fax): +32 (60) 671-78-92 +32 (60) 671-78-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTINE MEYSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTINE MEYSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTINE MEYSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTINE MEYSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTINE MEYSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTINE MEYSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTINE MEYSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTINE MEYSSEN
Products information CHRISTINE MEYSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE04013824462
Ondernemingsnummer: 8783813476
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CHRISTINE MEYSSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le wasserijen and droogkuis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTINE MEYSSEN
(Get full report from official database of BE for CHRISTINE MEYSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTINE MEYSSEN
Addition kinds of activities for CHRISTINE MEYSSEN

238600. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
502300. Woninginrichting | Homefurnishings
32720504. Zilveren, beton | Sills, concrete
35230305. Spreaders, meststoffen | Spreaders, fertilizer
50630215. Service toegangsuitrusting, elektrisch | Service entrance equipment, electrical

Werken bij CHRISTINE MEYSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTINE MEYSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTINE MEYSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTINE MEYSSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen gezocht te regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: TRIXXO HOME BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral instaan van de schoonmaken van privé woningen, waarbij je mogelijks ook strijkwerk kan verrichten. Dienstencheques Zowel deeltijds als voltijds contract mogelijk

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van CHRISTINE MEYSSEN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTINE MEYSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTINE MEYSSEN. Laat een reactie achter voor CHRISTINE MEYSSEN. CHRISTINE MEYSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTINE MEYSSEN. Leave a respond for CHRISTINE MEYSSEN. CHRISTINE MEYSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTINE MEYSSEN op de google maps. Adres en contacten CHRISTINE MEYSSEN
Location of CHRISTINE MEYSSEN on the google maps. Address and contacts of CHRISTINE MEYSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTINE MEYSSEN CHRISTINE MEYSSEN: Jacadi | Sanidel SA | FP Construct SPRL | ANTWERP FINANCE | Luyten Automation NV

Other related companies as CHRISTINE MEYSSEN: Jacadi | Sanidel SA | FP Construct SPRL | ANTWERP FINANCE | Luyten Automation NV

CHRISTINE MEYSSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTINE MEYSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04013824462. Het bedrijf CHRISTINE MEYSSEN bevindt zich op het adres: GERDINGERPOORT 11; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industri?le wasserijen and droogkuis. Producten gemaakt in CHRISTINE MEYSSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTINE MEYSSEN is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTINE MEYSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTINE MEYSSEN, openstaande posities, locatie van CHRISTINE MEYSSEN op de kaart.

CHRISTINE MEYSSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTINE MEYSSEN, company assigned to the tax number BE04013824462. The company CHRISTINE MEYSSEN is located at the address: GERDINGERPOORT 11; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industri?le wasserijen and droogkuis. Products created in CHRISTINE MEYSSEN were not found.
The main activity of CHRISTINE MEYSSEN is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTINE MEYSSEN is not available. You also can look at reviews of CHRISTINE MEYSSEN, open positions, location of CHRISTINE MEYSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTINE MEYSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTINE MEYSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTINE MEYSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTINE MEYSSEN, employees, financial statistics.