BBT BRABANT ELECTRONICS

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • BBT BRABANT ELECTRONICS

Contactgegevens BBT BRABANT ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BBT BRABANT ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BBT BRABANT ELECTRONICS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE L?UNIVERSIT? 16; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE, België

Telefoon (phone): 10483530 (+32-10483530) 10483530 (+32-10483530)

Fax (fax): +32 (68) 364-31-37 +32 (68) 364-31-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BBT BRABANT ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BBT BRABANT ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BBT BRABANT ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BBT BRABANT ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BBT BRABANT ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BBT BRABANT ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BBT BRABANT ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BBT BRABANT ELECTRONICS
Products information BBT BRABANT ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE09296875000
Ondernemingsnummer: 4692230224
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BBT BRABANT ELECTRONICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le elektrische installaties; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BBT BRABANT ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for BBT BRABANT ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BBT BRABANT ELECTRONICS
Addition kinds of activities for BBT BRABANT ELECTRONICS

6794. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
38450208. Transcutane elektrische zenuwstimulatoren (tientallen) | Transcutaneous electrical nerve stimulators (tens)
73610100. Plaatsingsbureaus | Placement agencies

Werken bij BBT BRABANT ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BBT BRABANT ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BBT BRABANT ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BBT BRABANT ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Meubelspuiter (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

  • Huishoudhulp regio Maldegem- voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maldegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent bediende marketing / communicatie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BOSTHON SPORT

    Type: Studentenjob

    Heb je een bachelor of master diploma marketing of communicatie? Heb je ervaring als bediende in deze functie? Zoek je een job regio Houthalen? Heb je een goede talenkennis? Dan hebben wij een job voor jou! In deze functie adviseert u de marketing verantwoordelijke bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene communicatie en digitale nieuwsbrieven. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgever en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media... Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, work clinics en events horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat de huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team en rapporteert regelmatig aan de marketing verantwoordelijke.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • ZORGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Vaste Job

    Je functie: • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van BBT BRABANT ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of BBT BRABANT ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BBT BRABANT ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor BBT BRABANT ELECTRONICS. BBT BRABANT ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BBT BRABANT ELECTRONICS. Leave a respond for BBT BRABANT ELECTRONICS. BBT BRABANT ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BBT BRABANT ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten BBT BRABANT ELECTRONICS
Location of BBT BRABANT ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of BBT BRABANT ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come BBT BRABANT ELECTRONICS BBT BRABANT ELECTRONICS: DEBARROS-REMACLE | HAIR CLUB | OCEAAN SCREENING | MISSOTTEN DANIELLE MODE-AGENTUREN BVBA | N. LAMAIRE

Other related companies as BBT BRABANT ELECTRONICS: DEBARROS-REMACLE | HAIR CLUB | OCEAAN SCREENING | MISSOTTEN DANIELLE MODE-AGENTUREN BVBA | N. LAMAIRE

BBT BRABANT ELECTRONICS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BBT BRABANT ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09296875000. Het bedrijf BBT BRABANT ELECTRONICS bevindt zich op het adres: PLACE DE L?UNIVERSIT? 16; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industri?le elektrische installaties; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in BBT BRABANT ELECTRONICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BBT BRABANT ELECTRONICS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BBT BRABANT ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BBT BRABANT ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van BBT BRABANT ELECTRONICS op de kaart.

BBT BRABANT ELECTRONICS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BBT BRABANT ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE09296875000. The company BBT BRABANT ELECTRONICS is located at the address: PLACE DE L?UNIVERSIT? 16; 1348; OTTIGNIES-LOUVAIN-LA-NEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industri?le elektrische installaties; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in BBT BRABANT ELECTRONICS were not found.
The main activity of BBT BRABANT ELECTRONICS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BBT BRABANT ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of BBT BRABANT ELECTRONICS, open positions, location of BBT BRABANT ELECTRONICS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BBT BRABANT ELECTRONICS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BBT BRABANT ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BBT BRABANT ELECTRONICS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BBT BRABANT ELECTRONICS, employees, financial statistics.