FRANCE NIZET DISTRIBUTION

Contactgegevens FRANCE NIZET DISTRIBUTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCE NIZET DISTRIBUTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCE NIZET DISTRIBUTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PAIX 7; 4671; BLEGNY, België

Telefoon (phone): 43701213 (+32-43701213) 43701213 (+32-43701213)

Fax (fax): +32 (2) 572-33-59 +32 (2) 572-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCE NIZET DISTRIBUTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCE NIZET DISTRIBUTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCE NIZET DISTRIBUTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCE NIZET DISTRIBUTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCE NIZET DISTRIBUTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCE NIZET DISTRIBUTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCE NIZET DISTRIBUTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCE NIZET DISTRIBUTION
Products information FRANCE NIZET DISTRIBUTION

BTW identificatienummer (tax): BE04330780029
Ondernemingsnummer: 1843200683
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 716,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FRANCE NIZET DISTRIBUTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le elektrische installaties; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCE NIZET DISTRIBUTION
(Get full report from official database of BE for FRANCE NIZET DISTRIBUTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCE NIZET DISTRIBUTION
Addition kinds of activities for FRANCE NIZET DISTRIBUTION

263104. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
20220000. Kaas; | Cheese; natural and processed
34480000. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components
35750102. Toetsenborden, computer, kantoor machine | Keyboards, computer, office machine

Werken bij FRANCE NIZET DISTRIBUTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCE NIZET DISTRIBUTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCE NIZET DISTRIBUTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCE NIZET DISTRIBUTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • Administratief Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

  • Machine operator | 2 ploegen | Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een machine operator. Tot je takenpakket behoren onderstaande zaken. Machines correct instellen en bedienen Kleine storingen kunnen oplossen Je zal tewerkgesteld worden op diverse verpakkingslijnen van de producten.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • TOONZAAL ADVISEUR KEUKENS (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor het onthaal van klanten, het in kaart brengen van hun behoeften en het opstellen van offertes om zo een verkoop af te sluiten hiernaast zal je ook instaan voor je eigen financiële administratie van je lopende en afgesloten dossiers je houdt een goed en ordelijk overzicht van je dossiers bij in het klantenbestand via een eigen softwarepakket je zorgt voor een maximale dienstverlening naar de klant toe en leeft hierbij de technische procedures na je wil meewerken aan de groei van het filiaal en bepaalt zo mee de commerciële strategie van het bedrijf je bent een onderdeel van een team en wil je collega's bijstaan waar nodig Bedrijfsprofiel: Onze klant maakt keukens op maat. Voor regio Hasselt zijn we op zoek naar een toonzaal adviseur keukens.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van FRANCE NIZET DISTRIBUTION in sociale netwerken
Look for responds of FRANCE NIZET DISTRIBUTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCE NIZET DISTRIBUTION. Laat een reactie achter voor FRANCE NIZET DISTRIBUTION. FRANCE NIZET DISTRIBUTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCE NIZET DISTRIBUTION. Leave a respond for FRANCE NIZET DISTRIBUTION. FRANCE NIZET DISTRIBUTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCE NIZET DISTRIBUTION op de google maps. Adres en contacten FRANCE NIZET DISTRIBUTION
Location of FRANCE NIZET DISTRIBUTION on the google maps. Address and contacts of FRANCE NIZET DISTRIBUTION

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCE NIZET DISTRIBUTION FRANCE NIZET DISTRIBUTION: V.D.K. SPAARBANK | Alintex NV | ROMAIN BODAER | TAROT | PASCALE MAIRESSE

Other related companies as FRANCE NIZET DISTRIBUTION: V.D.K. SPAARBANK | Alintex NV | ROMAIN BODAER | TAROT | PASCALE MAIRESSE

FRANCE NIZET DISTRIBUTION is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCE NIZET DISTRIBUTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04330780029. Het bedrijf FRANCE NIZET DISTRIBUTION bevindt zich op het adres: RUE DE LA PAIX 7; 4671; BLEGNY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 716,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industri?le elektrische installaties; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in FRANCE NIZET DISTRIBUTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCE NIZET DISTRIBUTION is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCE NIZET DISTRIBUTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCE NIZET DISTRIBUTION, openstaande posities, locatie van FRANCE NIZET DISTRIBUTION op de kaart.

FRANCE NIZET DISTRIBUTION is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCE NIZET DISTRIBUTION, company assigned to the tax number BE04330780029. The company FRANCE NIZET DISTRIBUTION is located at the address: RUE DE LA PAIX 7; 4671; BLEGNY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 716,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industri?le elektrische installaties; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in FRANCE NIZET DISTRIBUTION were not found.
The main activity of FRANCE NIZET DISTRIBUTION is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCE NIZET DISTRIBUTION is not available. You also can look at reviews of FRANCE NIZET DISTRIBUTION, open positions, location of FRANCE NIZET DISTRIBUTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCE NIZET DISTRIBUTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCE NIZET DISTRIBUTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCE NIZET DISTRIBUTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCE NIZET DISTRIBUTION, employees, financial statistics.