FILIP HUTSEBAUT

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FILIP HUTSEBAUT
Private companiesWater Transportation • FILIP HUTSEBAUT

Contactgegevens FILIP HUTSEBAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILIP HUTSEBAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILIP HUTSEBAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORNELIUS SNEYSSENSLAAN 13; 9820; MERELBEKE, België

Telefoon (phone): 475502280 (+32-475502280) 475502280 (+32-475502280)

Fax (fax): +32 (81) 966-89-50 +32 (81) 966-89-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILIP HUTSEBAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILIP HUTSEBAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILIP HUTSEBAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILIP HUTSEBAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILIP HUTSEBAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILIP HUTSEBAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILIP HUTSEBAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILIP HUTSEBAUT
Products information FILIP HUTSEBAUT

BTW identificatienummer (tax): BE05759826660
Ondernemingsnummer: 5622222900
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FILIP HUTSEBAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILIP HUTSEBAUT
(Get full report from official database of BE for FILIP HUTSEBAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILIP HUTSEBAUT
Addition kinds of activities for FILIP HUTSEBAUT

737102. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
737902. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services
27310203. Pamfletten: uitgeverij en drukwerk | Pamphlets: publishing and printing
50840102. Brouwerij producten productie machines, commercieel | Brewery products manufacturing machinery, commercial
50990700. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties

Werken bij FILIP HUTSEBAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILIP HUTSEBAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILIP HUTSEBAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILIP HUTSEBAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Machineoperator profileerlijn - Nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de aanvoer van rollen staalplaten Je stelt de machine in aan de hand van gegevens met als doel koudgevormde wand- of dakplaten te bekomen Je pakt de afgewerkte platen in en voert ze weg met de heftruck

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK REGIO HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van FILIP HUTSEBAUT in sociale netwerken
Look for responds of FILIP HUTSEBAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILIP HUTSEBAUT. Laat een reactie achter voor FILIP HUTSEBAUT. FILIP HUTSEBAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILIP HUTSEBAUT. Leave a respond for FILIP HUTSEBAUT. FILIP HUTSEBAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILIP HUTSEBAUT op de google maps. Adres en contacten FILIP HUTSEBAUT
Location of FILIP HUTSEBAUT on the google maps. Address and contacts of FILIP HUTSEBAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come FILIP HUTSEBAUT FILIP HUTSEBAUT: ANTOON CALUWAERTS | GICOPA | JEAN-PIERRE RASE | MICHEL VAN LIERDE | HEREMANS H. & F. & D.

Other related companies as FILIP HUTSEBAUT: ANTOON CALUWAERTS | GICOPA | JEAN-PIERRE RASE | MICHEL VAN LIERDE | HEREMANS H. & F. & D.

FILIP HUTSEBAUT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILIP HUTSEBAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05759826660. Het bedrijf FILIP HUTSEBAUT bevindt zich op het adres: CORNELIUS SNEYSSENSLAAN 13; 9820; MERELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in FILIP HUTSEBAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FILIP HUTSEBAUT is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILIP HUTSEBAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILIP HUTSEBAUT, openstaande posities, locatie van FILIP HUTSEBAUT op de kaart.

FILIP HUTSEBAUT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILIP HUTSEBAUT, company assigned to the tax number BE05759826660. The company FILIP HUTSEBAUT is located at the address: CORNELIUS SNEYSSENSLAAN 13; 9820; MERELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industri?le elektrische installaties. Products created in FILIP HUTSEBAUT were not found.
The main activity of FILIP HUTSEBAUT is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FILIP HUTSEBAUT is not available. You also can look at reviews of FILIP HUTSEBAUT, open positions, location of FILIP HUTSEBAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILIP HUTSEBAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILIP HUTSEBAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILIP HUTSEBAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILIP HUTSEBAUT, employees, financial statistics.