FA. DEGANCK DIETER

Contactgegevens FA. DEGANCK DIETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DEGANCK DIETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DEGANCK DIETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGWEG 35; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51656224 (+32-51656224) 51656224 (+32-51656224)

Fax (fax): +32 (58) 385-78-50 +32 (58) 385-78-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DEGANCK DIETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DEGANCK DIETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DEGANCK DIETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DEGANCK DIETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DEGANCK DIETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DEGANCK DIETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DEGANCK DIETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DEGANCK DIETER
Products information FA. DEGANCK DIETER

BTW identificatienummer (tax): BE07817291259
Ondernemingsnummer: 6496459960
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FA. DEGANCK DIETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le elektrische installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DEGANCK DIETER
(Get full report from official database of BE for FA. DEGANCK DIETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DEGANCK DIETER
Addition kinds of activities for FA. DEGANCK DIETER

396102. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
421200. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
20449907. Maaltijd, rijst | Meal, rice
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
37699902. Bellows assemblies, raketten: metaal | Bellows assemblies, missiles: metal
51360106. Sjaals, mannen en jongens ' | Scarves, men's and boys'
56610102. Schoenen, orthopedisch | Shoes, orthopedic
59999923. Zonnebril | Sunglasses

Werken bij FA. DEGANCK DIETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DEGANCK DIETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DEGANCK DIETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DEGANCK DIETER. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MBS Group

    Type: Vaste Job

    MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

Zoek naar antwoorden van FA. DEGANCK DIETER in sociale netwerken
Look for responds of FA. DEGANCK DIETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DEGANCK DIETER. Laat een reactie achter voor FA. DEGANCK DIETER. FA. DEGANCK DIETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DEGANCK DIETER. Leave a respond for FA. DEGANCK DIETER. FA. DEGANCK DIETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DEGANCK DIETER op de google maps. Adres en contacten FA. DEGANCK DIETER
Location of FA. DEGANCK DIETER on the google maps. Address and contacts of FA. DEGANCK DIETER

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DEGANCK DIETER FA. DEGANCK DIETER: Theunis J & co NV | Bretania | R. VANKEERBERGHEN | VERBOL | ROCK-TORHOUT NV

Other related companies as FA. DEGANCK DIETER: Theunis J & co NV | Bretania | R. VANKEERBERGHEN | VERBOL | ROCK-TORHOUT NV

FA. DEGANCK DIETER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DEGANCK DIETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07817291259. Het bedrijf FA. DEGANCK DIETER bevindt zich op het adres: HOOGWEG 35; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 246,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industri?le elektrische installaties. Producten gemaakt in FA. DEGANCK DIETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DEGANCK DIETER is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DEGANCK DIETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DEGANCK DIETER, openstaande posities, locatie van FA. DEGANCK DIETER op de kaart.

FA. DEGANCK DIETER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DEGANCK DIETER, company assigned to the tax number BE07817291259. The company FA. DEGANCK DIETER is located at the address: HOOGWEG 35; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 246,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industri?le elektrische installaties. Products created in FA. DEGANCK DIETER were not found.
The main activity of FA. DEGANCK DIETER is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DEGANCK DIETER is not available. You also can look at reviews of FA. DEGANCK DIETER, open positions, location of FA. DEGANCK DIETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DEGANCK DIETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DEGANCK DIETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DEGANCK DIETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DEGANCK DIETER, employees, financial statistics.