POSTELMANS - FREDERIX

Contactgegevens POSTELMANS - FREDERIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POSTELMANS - FREDERIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

POSTELMANS - FREDERIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENEBOSSTRAAT 95; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 11426523 (+32-11426523) 11426523 (+32-11426523)

Fax (fax): +32 (14) 878-57-67 +32 (14) 878-57-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POSTELMANS - FREDERIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POSTELMANS - FREDERIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POSTELMANS - FREDERIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POSTELMANS - FREDERIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POSTELMANS - FREDERIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POSTELMANS - FREDERIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POSTELMANS - FREDERIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POSTELMANS - FREDERIX
Products information POSTELMANS - FREDERIX

BTW identificatienummer (tax): BE06761505126
Ondernemingsnummer: 4768310546
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in POSTELMANS - FREDERIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POSTELMANS - FREDERIX
(Get full report from official database of BE for POSTELMANS - FREDERIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor POSTELMANS - FREDERIX
Addition kinds of activities for POSTELMANS - FREDERIX

239500. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
331700. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
32319901. Kunstglas: gemaakt van gekochte glas | Art glass: made from purchased glass
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking
51450205. zoute krakelingen | Pretzels

Werken bij POSTELMANS - FREDERIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POSTELMANS - FREDERIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POSTELMANS - FREDERIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POSTELMANS - FREDERIX. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Magazijnier - Monteur - Kantoormeubelen Regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een Magazijner - Monteur van kantoor meubelen. Je taken zullen bestaan uit: Uw voornaamste taak is het monteren en plaatsen van kantoormeubelen zoals bureaus, kasten en bureaustoelen bij onze klanten. U zorgt ook voor het onderhoud van het magazijn en het werkmateriaal. U werkt samen met onze hoofdmonteur. Daarbij bent u ook verantwoordelijk voor de stock en het magazijn. U leidt alles in goede banen en zorgt dat alle materialen op zijn plaats liggen en in voorraad zijn.

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Studentenjob

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Business Controller - op zoek naar een nieuwe stap na audit? (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Wil je proeven van een job als controller in een productieonderneming? Wees er snel bij en solliciteer nu! Een productiebedrijf in regio Melle is dankzij hun zeer sterke groei op zoek naar een business controller die de rechterhand van de CFO wordt. Deze bruisende onderneming is een pionier in hun vak en wenst hun marktpositie verder te versterken. Functieomschrijving: Instaan voor; opmaken van managementrapportering kostprijsberekening van de productie marge- en product analyse, KPI's, Cost controlling budgettering, forecasting,… Financiële rapportage Optimaliseren van productieprocessen

  • Service technieker (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van het team zijn zij op zoek naar een medewerker die ter plaatste gaat bij de klanten voor nazicht, onderhoud en kleine herstellingen op brandbeveiligingsinstallaties.

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van POSTELMANS - FREDERIX in sociale netwerken
Look for responds of POSTELMANS - FREDERIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor POSTELMANS - FREDERIX. Laat een reactie achter voor POSTELMANS - FREDERIX. POSTELMANS - FREDERIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POSTELMANS - FREDERIX. Leave a respond for POSTELMANS - FREDERIX. POSTELMANS - FREDERIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POSTELMANS - FREDERIX op de google maps. Adres en contacten POSTELMANS - FREDERIX
Location of POSTELMANS - FREDERIX on the google maps. Address and contacts of POSTELMANS - FREDERIX

Andere gerelateerde bedrijven als come POSTELMANS - FREDERIX POSTELMANS - FREDERIX: WANDELCLUB WIVIO GENT | RESTAURANT L?ORF?O | HUMAN EXCELLENCE | E. DE VLIEGER | V.D.M. BOUWMAATSCHAPPIJ

Other related companies as POSTELMANS - FREDERIX: WANDELCLUB WIVIO GENT | RESTAURANT L?ORF?O | HUMAN EXCELLENCE | E. DE VLIEGER | V.D.M. BOUWMAATSCHAPPIJ

POSTELMANS - FREDERIX is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POSTELMANS - FREDERIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761505126. Het bedrijf POSTELMANS - FREDERIX bevindt zich op het adres: GENEBOSSTRAAT 95; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in POSTELMANS - FREDERIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POSTELMANS - FREDERIX is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POSTELMANS - FREDERIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POSTELMANS - FREDERIX, openstaande posities, locatie van POSTELMANS - FREDERIX op de kaart.

POSTELMANS - FREDERIX is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is POSTELMANS - FREDERIX, company assigned to the tax number BE06761505126. The company POSTELMANS - FREDERIX is located at the address: GENEBOSSTRAAT 95; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw. Products created in POSTELMANS - FREDERIX were not found.
The main activity of POSTELMANS - FREDERIX is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POSTELMANS - FREDERIX is not available. You also can look at reviews of POSTELMANS - FREDERIX, open positions, location of POSTELMANS - FREDERIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POSTELMANS - FREDERIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POSTELMANS - FREDERIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POSTELMANS - FREDERIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POSTELMANS - FREDERIX, employees, financial statistics.