ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS
Private companiesOil and Gas Extraction • ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS

Contactgegevens ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAAGLAND 13; 2450; MEERHOUT, België

Telefoon (phone): 14304277 (+32-14304277) 14304277 (+32-14304277)

Fax (fax): +32 (81) 122-64-34 +32 (81) 122-64-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS
Products information ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE09183441162
Ondernemingsnummer: 9055725097
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS
Addition kinds of activities for ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS

14110100. Kalksteen en marmeren dimensie steen | Limestone and marble dimension stone
22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
23929903. Laken, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, fabric: made from purchased materials
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
28999938. Penetrants, inspectie | Penetrants, inspection
36470100. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal
51991001. Decals | Decals
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables

Werken bij ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Kruis 16u/ week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Assebroek/ Sint-Kruis. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

  • HR Officer (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Als HR-officer binnen FPC Gent zet je de HR-strategie, bepaald door de directie, om in de praktijk. Je bent een luisterend oor voor de medewerkers van FPC Gent, beheert de rekruteringen, zoekt en biedt opleidingen aan naargelang de noden, beheert het performance management, Kortom een zeer breed takenpakket binnen HR. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je beheert de inkomende kandidaturen en ontmoet potentiële kandidaten voor allerhande functies. In samenspraak met de afdelingshoofden rekruteer je de juiste talenten; o Samen met de andere HR-officer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van contractvoorstellen en contractopmaak in het algemeen. o Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie omtrent allerhande HR-topics. o Je waakt erover dat de integratie procedure van nieuwe medewerkers wordt gerespecteerd en verzorgt het onthaal en de rondleidingen van nieuwe medewerkers. o Je volgt eventuele uitstroom van medewerkers op en handelt hierrond alle praktische en administratieve zaken af. o Je verzorgt de organisatie en de opvolging van de jaargesprekken. o Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten bepaalde duur en de verlengingen hiervan. o Je werkt mee aan het op punt stellen van verschillende HR processen en procedures. o Je participeert actief mee bij het in kaart brengen van HR projecten en zet de schouders onder de effectieve uitvoering. o Je volgt de sociale wetgeving op en zet deze om in de organisatie. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma in Human Resources en/of je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie; o Ervaring in de sociale sector of de zorgsector is een pluspunt o Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden; o Je handelt integer, bent discreet en respecteert de vertrouwelijkheid o Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening en teamspirit typeren jou o Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren; o Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands; o Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). WIJ BIEDEN o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o Je hebt goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Gent (Wondelgem).

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS. ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS. Leave a respond for ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS. ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS
Location of ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS: PATRICK DESCHROODER | ISS NV/SA | ROYAL TOURS | DIERICKX CHRIS | BCC sprl

Other related companies as ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS: PATRICK DESCHROODER | ISS NV/SA | ROYAL TOURS | DIERICKX CHRIS | BCC sprl

ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09183441162. Het bedrijf ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS bevindt zich op het adres: LAAGLAND 13; 2450; MEERHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS op de kaart.

ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS, company assigned to the tax number BE09183441162. The company ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS is located at the address: LAAGLAND 13; 2450; MEERHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw. Products created in ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS were not found.
The main activity of ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS, open positions, location of ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN BOUWBEDRIJF MUERMANS, employees, financial statistics.