DELENS MAURICE/DELENS

Contactgegevens DELENS MAURICE/DELENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELENS MAURICE/DELENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELENS MAURICE/DELENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGMANNLAAN 27; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25382970 (+32-25382970) 25382970 (+32-25382970)

Fax (fax): +32 (64) 845-84-30 +32 (64) 845-84-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELENS MAURICE/DELENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELENS MAURICE/DELENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELENS MAURICE/DELENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELENS MAURICE/DELENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELENS MAURICE/DELENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELENS MAURICE/DELENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELENS MAURICE/DELENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELENS MAURICE/DELENS
Products information DELENS MAURICE/DELENS

BTW identificatienummer (tax): BE03925933837
Ondernemingsnummer: 4406860351
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DELENS MAURICE/DELENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le and commerci?le bouw; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELENS MAURICE/DELENS
(Get full report from official database of BE for DELENS MAURICE/DELENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELENS MAURICE/DELENS
Addition kinds of activities for DELENS MAURICE/DELENS

364399. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
17990205. waterdichting | Dampproofing
26750200. Kaarten, mappen en matten: doodgesneden | Cards, folders, and mats: die-cut
27520102. Photo-offset printing | Photo-offset printing
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
73890903. Creditcard service | Credit card service
80110501. allergoloog | Allergist
80930000. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec

Werken bij DELENS MAURICE/DELENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELENS MAURICE/DELENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELENS MAURICE/DELENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELENS MAURICE/DELENS. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • Samensteller (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Overpelt is TRIXXO Jobs op zoek naar gemotiveerde lassers/samenstellers.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van DELENS MAURICE/DELENS in sociale netwerken
Look for responds of DELENS MAURICE/DELENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELENS MAURICE/DELENS. Laat een reactie achter voor DELENS MAURICE/DELENS. DELENS MAURICE/DELENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELENS MAURICE/DELENS. Leave a respond for DELENS MAURICE/DELENS. DELENS MAURICE/DELENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELENS MAURICE/DELENS op de google maps. Adres en contacten DELENS MAURICE/DELENS
Location of DELENS MAURICE/DELENS on the google maps. Address and contacts of DELENS MAURICE/DELENS

Andere gerelateerde bedrijven als come DELENS MAURICE/DELENS DELENS MAURICE/DELENS: EXIDE BELGIUM SPRL | SCIENCE ET BEAUT? | Haco Trading | Eurabel-Turbel | SCHILDERWERKEN B. & D.

Other related companies as DELENS MAURICE/DELENS: EXIDE BELGIUM SPRL | SCIENCE ET BEAUT? | Haco Trading | Eurabel-Turbel | SCHILDERWERKEN B. & D.

DELENS MAURICE/DELENS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELENS MAURICE/DELENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925933837. Het bedrijf DELENS MAURICE/DELENS bevindt zich op het adres: BRUGMANNLAAN 27; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industri?le and commerci?le bouw; Waterbouw. Producten gemaakt in DELENS MAURICE/DELENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELENS MAURICE/DELENS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELENS MAURICE/DELENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELENS MAURICE/DELENS, openstaande posities, locatie van DELENS MAURICE/DELENS op de kaart.

DELENS MAURICE/DELENS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELENS MAURICE/DELENS, company assigned to the tax number BE03925933837. The company DELENS MAURICE/DELENS is located at the address: BRUGMANNLAAN 27; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industri?le and commerci?le bouw; Waterbouw. Products created in DELENS MAURICE/DELENS were not found.
The main activity of DELENS MAURICE/DELENS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DELENS MAURICE/DELENS is not available. You also can look at reviews of DELENS MAURICE/DELENS, open positions, location of DELENS MAURICE/DELENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELENS MAURICE/DELENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELENS MAURICE/DELENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELENS MAURICE/DELENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELENS MAURICE/DELENS, employees, financial statistics.