CORDEEL ZETEL TEMSE

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • CORDEEL ZETEL TEMSE
Private companiesOil and Gas Extraction • CORDEEL ZETEL TEMSE

Contactgegevens CORDEEL ZETEL TEMSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORDEEL ZETEL TEMSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORDEEL ZETEL TEMSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROLAAN 7; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37100500 (+32-37100500) 37100500 (+32-37100500)

Fax (fax): +32 (53) 586-88-49 +32 (53) 586-88-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORDEEL ZETEL TEMSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORDEEL ZETEL TEMSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORDEEL ZETEL TEMSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORDEEL ZETEL TEMSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORDEEL ZETEL TEMSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORDEEL ZETEL TEMSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORDEEL ZETEL TEMSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORDEEL ZETEL TEMSE
Products information CORDEEL ZETEL TEMSE

BTW identificatienummer (tax): BE03957519531
Ondernemingsnummer: 8792327880
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CORDEEL ZETEL TEMSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le and commerci?le bouw; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORDEEL ZETEL TEMSE
(Get full report from official database of BE for CORDEEL ZETEL TEMSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORDEEL ZETEL TEMSE
Addition kinds of activities for CORDEEL ZETEL TEMSE

261102. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
26310403. Coated karton | Coated paperboard
32950213. Plumbago: grond, geraffineerd of gemengd | Plumbago: ground, refined, or blended
34330105. Gas-olie branders, combinatie | Gas-oil burners, combination
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment

Werken bij CORDEEL ZETEL TEMSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORDEEL ZETEL TEMSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORDEEL ZETEL TEMSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORDEEL ZETEL TEMSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster slagerij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een slagerij gelegen in Leuven, zijn we op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster om het team te versterken. Je staat in voor de verkoop van vleeswaren, bedient de klanten en rekent af aan de kassa. Hierbij ga je uiteraard steeds klantvriendelijk te werk. Daarnaast vul je de toog aan en houd je de winkel ordelijk en proper.

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: WIELANT

    Type: Vaste Job

    U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

  • Verantwoordelijke plaatsers keukens / sanitair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamleider, administratief aangelegd en bezit je technische kennis omtrent schrijnwerkerij? Dan kom jij in aanmerking als verantwoordelijke van de plaatsersploegen van keukens en sanitair voor onze klant. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in het op maat ontwerpen en produceren van kwalitatieve keukens, badkamers en maatkasten. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de opvolging en aansturing van plaatsersploegen. Je biedt technische ondersteuning bij vragen. Je volgt de bezetting van de werven op. Je doet de kostenberekening van de plaatsersploegen.

  • Zelfstandig logopedist(e) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: SPITZNAGEL RACHEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een collega om mij te versterken in mijn praktijk: Je werkt voornamelijk met kinderen met articulatie-, slik- en myofunctionele stoornissen en taal- en leerstoornissen. Zowel in de praktijk als aan school. Ik heb mij gespecialiseerd in de behandeling van stemstoornissen en behandel ook enkele stempatienten.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van CORDEEL ZETEL TEMSE in sociale netwerken
Look for responds of CORDEEL ZETEL TEMSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORDEEL ZETEL TEMSE. Laat een reactie achter voor CORDEEL ZETEL TEMSE. CORDEEL ZETEL TEMSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORDEEL ZETEL TEMSE. Leave a respond for CORDEEL ZETEL TEMSE. CORDEEL ZETEL TEMSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORDEEL ZETEL TEMSE op de google maps. Adres en contacten CORDEEL ZETEL TEMSE
Location of CORDEEL ZETEL TEMSE on the google maps. Address and contacts of CORDEEL ZETEL TEMSE

Andere gerelateerde bedrijven als come CORDEEL ZETEL TEMSE CORDEEL ZETEL TEMSE: GUY FRANKEN | Enfants de Présidence (Les) | Van Lierde A-M | Meeussen Tuindecoratie BVBA | Den Os

Other related companies as CORDEEL ZETEL TEMSE: GUY FRANKEN | Enfants de Présidence (Les) | Van Lierde A-M | Meeussen Tuindecoratie BVBA | Den Os

CORDEEL ZETEL TEMSE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORDEEL ZETEL TEMSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03957519531. Het bedrijf CORDEEL ZETEL TEMSE bevindt zich op het adres: EUROLAAN 7; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industri?le and commerci?le bouw; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk. Producten gemaakt in CORDEEL ZETEL TEMSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORDEEL ZETEL TEMSE is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORDEEL ZETEL TEMSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORDEEL ZETEL TEMSE, openstaande posities, locatie van CORDEEL ZETEL TEMSE op de kaart.

CORDEEL ZETEL TEMSE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORDEEL ZETEL TEMSE, company assigned to the tax number BE03957519531. The company CORDEEL ZETEL TEMSE is located at the address: EUROLAAN 7; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industri?le and commerci?le bouw; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Pleisterwerk. Products created in CORDEEL ZETEL TEMSE were not found.
The main activity of CORDEEL ZETEL TEMSE is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CORDEEL ZETEL TEMSE is not available. You also can look at reviews of CORDEEL ZETEL TEMSE, open positions, location of CORDEEL ZETEL TEMSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORDEEL ZETEL TEMSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORDEEL ZETEL TEMSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORDEEL ZETEL TEMSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORDEEL ZETEL TEMSE, employees, financial statistics.