V D S

Contactgegevens V D S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V D S: address, phone, fax, email, website, opening hours

V D S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPAWEG 11; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 11431412 (+32-11431412) 11431412 (+32-11431412)

Fax (fax): +32 (58) 492-16-38 +32 (58) 492-16-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V D S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V D S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V D S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V D S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V D S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V D S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V D S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V D S
Products information V D S

BTW identificatienummer (tax): BE04755126953
Ondernemingsnummer: 4413177490
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in V D S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V D S
(Get full report from official database of BE for V D S)

Aanvulling soorten activiteiten voor V D S
Addition kinds of activities for V D S

519903. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
20230101. Gebottelde babyformule | Bottled baby formula
26750400. Voedselcontainerproducten en -delen, van die-cut papier | Food container products and parts, from die-cut paper
28799906. Sporenelementen (landbouwchemicaliën) | Trace elements (agricultural chemicals)
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
35190202. Motor starters, pneumatisch | Engine starters, pneumatic
39499900. Sport- en atletische goederen, nec, nec | Sporting and athletic goods, nec, nec
52519902. Deursloten en vergrendelsets | Door locks and lock sets
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit

Werken bij V D S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V D S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V D S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V D S. Looking for open vacancies in other companies

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Chauffeur C (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Laden en lossen van personenwagen- en vrachtwagenbanden. Leveren met vrachtwagen/ bestelwagen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Head of networkmarketing & sales Flanders (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Château de Brie heeft een uniek productengamma van wijnen tot de meest prestigieuze Grand Cru Champagnes. Ons familiaal bedrijf bestaat reeds verschillende generaties en is actief in zowat geheel Europa en de VS. Tot onze klanten behoren de beste ***-restaurants, bedrijven allerlei, golfevenementen, sportwagenmerken, wijnliefhebbers,… Meer informatie over ons domein vindt u op www.debrie.biz Wij ontvangen uw CV en motivatiebrief graag op [email protected]

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van V D S in sociale netwerken
Look for responds of V D S in social networks

Lees alle opmerkingen voor V D S. Laat een reactie achter voor V D S. V D S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V D S. Leave a respond for V D S. V D S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V D S op de google maps. Adres en contacten V D S
Location of V D S on the google maps. Address and contacts of V D S

Andere gerelateerde bedrijven als come V D S V D S: SOMMER/TARKETT - SOMMER | VANDEBUERIE | GUY MAGERMANS ETS & CIE | ANN VISSERS | JAN CONTRERAS

Other related companies as V D S: SOMMER/TARKETT - SOMMER | VANDEBUERIE | GUY MAGERMANS ETS & CIE | ANN VISSERS | JAN CONTRERAS

V D S is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V D S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04755126953. Het bedrijf V D S bevindt zich op het adres: EUROPAWEG 11; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in V D S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V D S is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V D S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V D S, openstaande posities, locatie van V D S op de kaart.

V D S is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is V D S, company assigned to the tax number BE04755126953. The company V D S is located at the address: EUROPAWEG 11; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industri?le and commerci?le bouw. Products created in V D S were not found.
The main activity of V D S is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V D S is not available. You also can look at reviews of V D S, open positions, location of V D S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V D S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V D S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V D S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V D S, employees, financial statistics.