BOUWBEDR. VANDERKINDEREN

Contactgegevens BOUWBEDR. VANDERKINDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDR. VANDERKINDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDR. VANDERKINDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUIBEKESTRAAT 130; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37742591 (+32-37742591) 37742591 (+32-37742591)

Fax (fax): +32 (71) 799-86-15 +32 (71) 799-86-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDR. VANDERKINDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDR. VANDERKINDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDR. VANDERKINDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDR. VANDERKINDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDR. VANDERKINDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDR. VANDERKINDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDR. VANDERKINDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDR. VANDERKINDEREN
Products information BOUWBEDR. VANDERKINDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE09505889892
Ondernemingsnummer: 9138671875
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in BOUWBEDR. VANDERKINDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDR. VANDERKINDEREN
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDR. VANDERKINDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDR. VANDERKINDEREN
Addition kinds of activities for BOUWBEDR. VANDERKINDEREN

7032. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
201101. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
336500. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
573199. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
94410101. Openbaar welzijnsadministratie: niet-opererende, overheid | Public welfare administration: nonoperating, government

Werken bij BOUWBEDR. VANDERKINDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDR. VANDERKINDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDR. VANDERKINDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDR. VANDERKINDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een detacheringskantoor zoeken we een Elektricien, je zal ingezet worden op verscheidene projecten voor volgende zaken: - Installatie, renovatie, onderhoud en herstel van verschillende elektriciteitsinstallaties - Kappen en boren - Monteren van kabelgoten - Kableren, plaatsen en installeren van besturingskasten

  • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • bancair medewerker kantoren (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: RDT FINCO

    Type: Vaste Job

    Voor onze zelfstandige ING bankkantoren Alken, Stevoort, Kuringen en Diepenbeek zijn wij op zoek naar (m/v) enthousiaste en gemotiveerde medewerkers Behoort pro-actieve dienstverlening tot jouw DNA en wens jij graag deel uit te maken van ons team? Stuur dan een e-mail met uw CV en motivatie naar [email protected].

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDR. VANDERKINDEREN in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDR. VANDERKINDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDR. VANDERKINDEREN. Laat een reactie achter voor BOUWBEDR. VANDERKINDEREN. BOUWBEDR. VANDERKINDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDR. VANDERKINDEREN. Leave a respond for BOUWBEDR. VANDERKINDEREN. BOUWBEDR. VANDERKINDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDR. VANDERKINDEREN op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDR. VANDERKINDEREN
Location of BOUWBEDR. VANDERKINDEREN on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDR. VANDERKINDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDR. VANDERKINDEREN BOUWBEDR. VANDERKINDEREN: LA TRANCHE D'OR | Favor All Rent BVBA | BANCONTACT-MISTER CASH | BUREAU DUCHATEAU-MERKEN | DE MEESTER

Other related companies as BOUWBEDR. VANDERKINDEREN: LA TRANCHE D'OR | Favor All Rent BVBA | BANCONTACT-MISTER CASH | BUREAU DUCHATEAU-MERKEN | DE MEESTER

BOUWBEDR. VANDERKINDEREN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDR. VANDERKINDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09505889892. Het bedrijf BOUWBEDR. VANDERKINDEREN bevindt zich op het adres: KRUIBEKESTRAAT 130; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in BOUWBEDR. VANDERKINDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDR. VANDERKINDEREN is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDR. VANDERKINDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDR. VANDERKINDEREN, openstaande posities, locatie van BOUWBEDR. VANDERKINDEREN op de kaart.

BOUWBEDR. VANDERKINDEREN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDR. VANDERKINDEREN, company assigned to the tax number BE09505889892. The company BOUWBEDR. VANDERKINDEREN is located at the address: KRUIBEKESTRAAT 130; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industri?le and commerci?le bouw. Products created in BOUWBEDR. VANDERKINDEREN were not found.
The main activity of BOUWBEDR. VANDERKINDEREN is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDR. VANDERKINDEREN is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDR. VANDERKINDEREN, open positions, location of BOUWBEDR. VANDERKINDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDR. VANDERKINDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDR. VANDERKINDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDR. VANDERKINDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDR. VANDERKINDEREN, employees, financial statistics.