HEROMA BVBA

Contactgegevens HEROMA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEROMA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEROMA BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 1 9820 Merelbeke, België

Telefoon (phone): 32.92 52 19 21 32.92 52 19 21

Fax (fax): 32.92 52 34 70 32.92 52 34 70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEROMA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEROMA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEROMA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEROMA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEROMA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEROMA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEROMA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEROMA BVBA
Products information HEROMA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07297088623
Ondernemingsnummer: 5565368652
Hoofdstad (capital): 367,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Tankers,lorry

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEROMA BVBA
(Get full report from official database of BE for HEROMA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEROMA BVBA
Addition kinds of activities for HEROMA BVBA

335701. Communicatie draad | Communication wire
729909. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
17410100. Stichting en muurconstructie | Foundation and retaining wall construction
20330408. Groentegiften: verpakt in blikjes, potten, enz. | Vegetable pastes: packaged in cans, jars, etc.
34989904. Buizenleidingen, vervaardigd uit gekochte buis | Pipe fittings, fabricated from purchased pipe
35599910. Electron buizen maken machines | Electron tube making machinery

Werken bij HEROMA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEROMA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEROMA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEROMA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC plooimachine (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent - winkelmedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio van Hamont-Achel zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent winkelmedewerker.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • Aankoper technische onderdelen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Brand Purchaser ben je verantwoordelijk voor het aankopen van hoogwerker/telehandler onderdelen. Je hebt als doel de beschikbaarheid van onderdelen voor de klanten te garanderen. De markt van onderdelen voor hoogwerkers/telehandlers is sterk aan het groeien, daarom gaat TVH vandaag op zoek naar versterking. Tot je verantwoordelijkheid behoren de volgende taken: Het actief beheren van het leveranciersnetwerk van het toegewezen merk alsook het onderhandelen zelf met de leveranciers; Het systematisch opvolgen en behandelen van de signalen van het aankoopsysteem; Het samenwerken met en ondersteunen van collega’s in aankoop, zusterbedrijven en andere afdelingen; (verkoop, klanten, logistiek, ...) teneinde aankopen te realiseren rekening houdend met zowel kostenefficiëntie als klantentevredenheid; Het verwerken van informatie over merkonderdelen en detecteren wat de alternatieve aankoopmogelijkheden zijn, teneinde een merkonderdeel op het gepaste moment te kunnen overhevelen naar productaankoop; Het up-to-date houden van de kennis over alle modellen zodat TVH steeds de onderdelen op stock heeft die beantwoorden aan de behoeften van de klant.

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van HEROMA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HEROMA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEROMA BVBA. Laat een reactie achter voor HEROMA BVBA. HEROMA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEROMA BVBA. Leave a respond for HEROMA BVBA. HEROMA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEROMA BVBA op de google maps. Adres en contacten HEROMA BVBA
Location of HEROMA BVBA on the google maps. Address and contacts of HEROMA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HEROMA BVBA HEROMA BVBA: MARIA DESCHEPPER | LUVAREL | Docteur PC | TOM ROMBOUTS | Amber Imaging BVBA

Other related companies as HEROMA BVBA: MARIA DESCHEPPER | LUVAREL | Docteur PC | TOM ROMBOUTS | Amber Imaging BVBA

HEROMA BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEROMA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07297088623. Het bedrijf HEROMA BVBA bevindt zich op het adres: Industriepark 1 9820 Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 367,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 898,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Tankers,lorry.
De hoofdactiviteit van HEROMA BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEROMA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEROMA BVBA, openstaande posities, locatie van HEROMA BVBA op de kaart.

HEROMA BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEROMA BVBA, company assigned to the tax number BE07297088623. The company HEROMA BVBA is located at the address: Industriepark 1 9820 Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 367,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 898,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Tankers,lorry.
The main activity of HEROMA BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HEROMA BVBA is not available. You also can look at reviews of HEROMA BVBA, open positions, location of HEROMA BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEROMA BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEROMA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEROMA BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEROMA BVBA, employees, financial statistics.