GOEDERT SERGE SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GOEDERT SERGE SPRL
Private companiesAgricultural Services • GOEDERT SERGE SPRL

Contactgegevens GOEDERT SERGE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOEDERT SERGE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOEDERT SERGE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 10,Rue Dathus 6780 Messancy, België

Telefoon (phone): 32.63 37 05 17 32.63 37 05 17

Fax (fax): 32.63 38 95 29 32.63 38 95 29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOEDERT SERGE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOEDERT SERGE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOEDERT SERGE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOEDERT SERGE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOEDERT SERGE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOEDERT SERGE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOEDERT SERGE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOEDERT SERGE SPRL
Products information GOEDERT SERGE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02492767333
Ondernemingsnummer: 4360168457
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 563,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Coaches

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOEDERT SERGE SPRL
(Get full report from official database of BE for GOEDERT SERGE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOEDERT SERGE SPRL
Addition kinds of activities for GOEDERT SERGE SPRL

731299. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec
804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
28360503. virussen | Viruses
33650100. Gereedschap, gegoten aluminium | Utensils, cast aluminum
35599910. Electron buizen maken machines | Electron tube making machinery
39140206. Liefdevolle kopjes, nikkel zilver | Loving cups, nickle silver
39491003. Bowling spelden | Bowling pins
50650405. Radio ontvangende en transmissie buizen | Radio receiving and transmitting tubes
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair
79991203. Rodeo dierenverhuur | Rodeo animal rental

Werken bij GOEDERT SERGE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOEDERT SERGE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOEDERT SERGE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOEDERT SERGE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

  • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • dakwerker platte daken (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Monteur bovenleidingen (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de montage van bovenleidingen zoeken wij monteurs. Als monteur sta je in voor het monteren en demonteren van bovenleidingen van spoorlijnen. Je voert werken uit aan draagconstructies, draagkabels en rijdraden. We werkt in de buitenlucht, op werven over heel België.

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van GOEDERT SERGE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GOEDERT SERGE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOEDERT SERGE SPRL. Laat een reactie achter voor GOEDERT SERGE SPRL. GOEDERT SERGE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOEDERT SERGE SPRL. Leave a respond for GOEDERT SERGE SPRL. GOEDERT SERGE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOEDERT SERGE SPRL op de google maps. Adres en contacten GOEDERT SERGE SPRL
Location of GOEDERT SERGE SPRL on the google maps. Address and contacts of GOEDERT SERGE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GOEDERT SERGE SPRL GOEDERT SERGE SPRL: FLICORDA NV | SEGAERT FOUNDATIONS | GAUME (LA) | Cooreman | Van Damme G

Other related companies as GOEDERT SERGE SPRL: FLICORDA NV | SEGAERT FOUNDATIONS | GAUME (LA) | Cooreman | Van Damme G

GOEDERT SERGE SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOEDERT SERGE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02492767333. Het bedrijf GOEDERT SERGE SPRL bevindt zich op het adres: 10,Rue Dathus 6780 Messancy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 563,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Coaches.
De hoofdactiviteit van GOEDERT SERGE SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOEDERT SERGE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOEDERT SERGE SPRL, openstaande posities, locatie van GOEDERT SERGE SPRL op de kaart.

GOEDERT SERGE SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOEDERT SERGE SPRL, company assigned to the tax number BE02492767333. The company GOEDERT SERGE SPRL is located at the address: 10,Rue Dathus 6780 Messancy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 563,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Coaches.
The main activity of GOEDERT SERGE SPRL is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GOEDERT SERGE SPRL is not available. You also can look at reviews of GOEDERT SERGE SPRL, open positions, location of GOEDERT SERGE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOEDERT SERGE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOEDERT SERGE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOEDERT SERGE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOEDERT SERGE SPRL, employees, financial statistics.