FIAT AUTO BELGIO SA

Contactgegevens FIAT AUTO BELGIO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIAT AUTO BELGIO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIAT AUTO BELGIO SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Genève 175 1140 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.27 02 65 11 32.27 02 65 11

Fax (fax): 32.27 02 67 99 32.27 02 67 99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIAT AUTO BELGIO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIAT AUTO BELGIO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIAT AUTO BELGIO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIAT AUTO BELGIO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIAT AUTO BELGIO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIAT AUTO BELGIO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIAT AUTO BELGIO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIAT AUTO BELGIO SA
Products information FIAT AUTO BELGIO SA

BTW identificatienummer (tax): BE02149169921
Ondernemingsnummer: 7836517333
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Lorries,vans and commercial vehicles

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIAT AUTO BELGIO SA
(Get full report from official database of BE for FIAT AUTO BELGIO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIAT AUTO BELGIO SA
Addition kinds of activities for FIAT AUTO BELGIO SA

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
10440203. Zilver herstel van uitschot | Silver recovery from tailings
12419905. Mijnbouwdiensten, nec: antraciet | Mining services, nec: anthracite
45819902. Luchthaven controle toren operatie, behalve de overheid | Airport control tower operation, except government
50910102. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies
51691005. Roestwerende chemicaliën | Rustproofing chemicals
51990408. Zijden garens | Silk yarns

Werken bij FIAT AUTO BELGIO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIAT AUTO BELGIO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIAT AUTO BELGIO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIAT AUTO BELGIO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces aan de hand van instructies Parameters instellen en opvolgen. Manueel afwegen en toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer.

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van FIAT AUTO BELGIO SA in sociale netwerken
Look for responds of FIAT AUTO BELGIO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIAT AUTO BELGIO SA. Laat een reactie achter voor FIAT AUTO BELGIO SA. FIAT AUTO BELGIO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIAT AUTO BELGIO SA. Leave a respond for FIAT AUTO BELGIO SA. FIAT AUTO BELGIO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIAT AUTO BELGIO SA op de google maps. Adres en contacten FIAT AUTO BELGIO SA
Location of FIAT AUTO BELGIO SA on the google maps. Address and contacts of FIAT AUTO BELGIO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FIAT AUTO BELGIO SA FIAT AUTO BELGIO SA: De Schrijver F | ADAM MISKOVIC ZVONIMIR | Taxis Karmoun & Cie | FE. REICH FR?D?RIC | MICHEL DENEUFBOURG

Other related companies as FIAT AUTO BELGIO SA: De Schrijver F | ADAM MISKOVIC ZVONIMIR | Taxis Karmoun & Cie | FE. REICH FR?D?RIC | MICHEL DENEUFBOURG

FIAT AUTO BELGIO SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIAT AUTO BELGIO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149169921. Het bedrijf FIAT AUTO BELGIO SA bevindt zich op het adres: Rue De Genève 175 1140 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Lorries,vans and commercial vehicles.
De hoofdactiviteit van FIAT AUTO BELGIO SA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIAT AUTO BELGIO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIAT AUTO BELGIO SA, openstaande posities, locatie van FIAT AUTO BELGIO SA op de kaart.

FIAT AUTO BELGIO SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIAT AUTO BELGIO SA, company assigned to the tax number BE02149169921. The company FIAT AUTO BELGIO SA is located at the address: Rue De Genève 175 1140 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Lorries,vans and commercial vehicles.
The main activity of FIAT AUTO BELGIO SA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FIAT AUTO BELGIO SA is not available. You also can look at reviews of FIAT AUTO BELGIO SA, open positions, location of FIAT AUTO BELGIO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIAT AUTO BELGIO SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIAT AUTO BELGIO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIAT AUTO BELGIO SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIAT AUTO BELGIO SA, employees, financial statistics.