DEPANNAGE LA FRANCE NV

Contactgegevens DEPANNAGE LA FRANCE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPANNAGE LA FRANCE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPANNAGE LA FRANCE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tweemontstr 310 2100 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.33 25 19 15 32.33 25 19 15

Fax (fax): 32.33 25 47 48 32.33 25 47 48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPANNAGE LA FRANCE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPANNAGE LA FRANCE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPANNAGE LA FRANCE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPANNAGE LA FRANCE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPANNAGE LA FRANCE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPANNAGE LA FRANCE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPANNAGE LA FRANCE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPANNAGE LA FRANCE NV
Products information DEPANNAGE LA FRANCE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04207183837
Ondernemingsnummer: 5813110351
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Breakdown trucks

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPANNAGE LA FRANCE NV
(Get full report from official database of BE for DEPANNAGE LA FRANCE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPANNAGE LA FRANCE NV
Addition kinds of activities for DEPANNAGE LA FRANCE NV

372801. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
20649916. Noten, snoep bedekt | Nuts, candy covered
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
48220201. Cablegram service | Cablegram service

Werken bij DEPANNAGE LA FRANCE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPANNAGE LA FRANCE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPANNAGE LA FRANCE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPANNAGE LA FRANCE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van DEPANNAGE LA FRANCE NV in sociale netwerken
Look for responds of DEPANNAGE LA FRANCE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPANNAGE LA FRANCE NV. Laat een reactie achter voor DEPANNAGE LA FRANCE NV. DEPANNAGE LA FRANCE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPANNAGE LA FRANCE NV. Leave a respond for DEPANNAGE LA FRANCE NV. DEPANNAGE LA FRANCE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPANNAGE LA FRANCE NV op de google maps. Adres en contacten DEPANNAGE LA FRANCE NV
Location of DEPANNAGE LA FRANCE NV on the google maps. Address and contacts of DEPANNAGE LA FRANCE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPANNAGE LA FRANCE NV DEPANNAGE LA FRANCE NV: GEMEENTEBESTUUR | PAUL SCHEEN | A.Q.S. | LA TOURELLE T.C. | PRIMA LUX

Other related companies as DEPANNAGE LA FRANCE NV: GEMEENTEBESTUUR | PAUL SCHEEN | A.Q.S. | LA TOURELLE T.C. | PRIMA LUX

DEPANNAGE LA FRANCE NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPANNAGE LA FRANCE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04207183837. Het bedrijf DEPANNAGE LA FRANCE NV bevindt zich op het adres: Tweemontstr 310 2100 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Breakdown trucks.
De hoofdactiviteit van DEPANNAGE LA FRANCE NV is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPANNAGE LA FRANCE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPANNAGE LA FRANCE NV, openstaande posities, locatie van DEPANNAGE LA FRANCE NV op de kaart.

DEPANNAGE LA FRANCE NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPANNAGE LA FRANCE NV, company assigned to the tax number BE04207183837. The company DEPANNAGE LA FRANCE NV is located at the address: Tweemontstr 310 2100 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 141,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial vehicles; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Breakdown trucks.
The main activity of DEPANNAGE LA FRANCE NV is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPANNAGE LA FRANCE NV is not available. You also can look at reviews of DEPANNAGE LA FRANCE NV, open positions, location of DEPANNAGE LA FRANCE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPANNAGE LA FRANCE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPANNAGE LA FRANCE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPANNAGE LA FRANCE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPANNAGE LA FRANCE NV, employees, financial statistics.