VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION

Contactgegevens VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 7 2550 Kontich, België

Telefoon (phone): 32.34 50 83 10 32.34 50 83 10

Fax (fax): 32.34 50 83 38 32.34 50 83 38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION
Products information VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION

BTW identificatienummer (tax): BE03551025390
Ondernemingsnummer: 2048919677
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Vehicles - mechanical components and parts

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION
(Get full report from official database of BE for VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION
Addition kinds of activities for VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION

5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
559999. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
22110301. Crash toweling, katoen | Crash toweling, cotton
31999903. Hoeken, bagage: leer | Corners, luggage: leather
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
39999943. Window squegees | Window squegees
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance

Werken bij VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION. Looking for open vacancies in other companies

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hamont, 12 uur per week. (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Hamont. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

Zoek naar antwoorden van VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION in sociale netwerken
Look for responds of VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION. Laat een reactie achter voor VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION. VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION. Leave a respond for VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION. VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION op de google maps. Adres en contacten VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION
Location of VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION on the google maps. Address and contacts of VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION

Andere gerelateerde bedrijven als come VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION: KARATE-DO SAMOERAI LEUVEN | Charles Gérard | WIM HAUTEKEETE | ANNICK HEUZEL | RUNGIS

Other related companies as VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION: KARATE-DO SAMOERAI LEUVEN | Charles Gérard | WIM HAUTEKEETE | ANNICK HEUZEL | RUNGIS

VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03551025390. Het bedrijf VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 7 2550 Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 481,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Vehicles - mechanical components and parts.
De hoofdactiviteit van VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION, openstaande posities, locatie van VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION op de kaart.

VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION, company assigned to the tax number BE03551025390. The company VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION is located at the address: Prins Boudewijnlaan 7 2550 Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 481,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Vehicles - mechanical components and parts.
The main activity of VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION is not available. You also can look at reviews of VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION, open positions, location of VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VBR FEDERAL MOGUL CORPORATION, employees, financial statistics.