PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV
Private companiesReal Estate • PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV

Contactgegevens PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Excelsiorln 45 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.27 25 93 93 32.27 25 93 93

Fax (fax): 32.27 25 86 27 32.27 25 86 27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV
Products information PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08452301025
Ondernemingsnummer: 4819946289
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 356,000 EUR
Werknemers (employees): 51 - 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Spare parts for cars

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV
Addition kinds of activities for PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV

804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
28419904. Schuurverbindingen | Scouring compounds
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
35439901. Gieterijkernen | Foundry cores
50630100. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco
79110203. Dansstudio en school | Dance studio and school

Werken bij PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV. PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV. Leave a respond for PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV. PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV
Location of PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV: CITIBANK | BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS | M. BRAGARD | SIEMATIC | JOHAN COLPAERT

Other related companies as PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV: CITIBANK | BROOD-BANKETBAKKERIJ CORNELISSEN- MEYERS | M. BRAGARD | SIEMATIC | JOHAN COLPAERT

PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452301025. Het bedrijf PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Excelsiorln 45 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 - 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 356,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Spare parts for cars.
De hoofdactiviteit van PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV op de kaart.

PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08452301025. The company PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV is located at the address: Excelsiorln 45 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 - 100 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 356,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Spare parts for cars.
The main activity of PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV, open positions, location of PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PREMIER INDUSTRIAL BELGIUM NV, employees, financial statistics.