MAMPAEY AF & CO CV

Contactgegevens MAMPAEY AF & CO CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAMPAEY AF & CO CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAMPAEY AF & CO CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alfons Gossetlaan 21 1702 Groot-Bijgaarden, België

Telefoon (phone): 32.24 66 58 58 32.24 66 58 58

Fax (fax): 32.24 66 00 63 32.24 66 00 63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAMPAEY AF & CO CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAMPAEY AF & CO CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAMPAEY AF & CO CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAMPAEY AF & CO CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAMPAEY AF & CO CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAMPAEY AF & CO CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAMPAEY AF & CO CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAMPAEY AF & CO CV
Products information MAMPAEY AF & CO CV

BTW identificatienummer (tax): BE04213226318
Ondernemingsnummer: 9939025878
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Vehicles - mechanical components and parts

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAMPAEY AF & CO CV
(Get full report from official database of BE for MAMPAEY AF & CO CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAMPAEY AF & CO CV
Addition kinds of activities for MAMPAEY AF & CO CV

17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
20460109. Zetmeel, nsk | Starch, nsk
32590301. Adobe baksteen | Adobe brick
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
35450321. mandrellen | Mandrels

Werken bij MAMPAEY AF & CO CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAMPAEY AF & CO CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAMPAEY AF & CO CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAMPAEY AF & CO CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Medewerker schoonmaak (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Brugge zoeken wij een medewerk(st)er (m/v) voor in de schoonmaak. Op woensdag zal er niet gewerkt worden. Uurrooster is te bepalen in samenspraak.

  • Chauffeur C Distributie (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de distributie van palletgoederen. Dagelijks werk je gemiddeld 10u en kom je bij een 20 tal klanten. Het is handig als je in het bezit bent van distributie-ervaring en dat je kennis hebt over de jobinhoud. Eveneens mag de vrachtwagen mee naar huis genomen worden.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Technieker / steller (2 ploegen) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DIDAK INJECTION

    Type: Vaste Job

    Ombouw van matrijzen op spuitgietmachines Productieproces opstarten en optimaliseren Automatisaties aansturen en robots programmeren Kleine technische storingen oplossen

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van MAMPAEY AF & CO CV in sociale netwerken
Look for responds of MAMPAEY AF & CO CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAMPAEY AF & CO CV. Laat een reactie achter voor MAMPAEY AF & CO CV. MAMPAEY AF & CO CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAMPAEY AF & CO CV. Leave a respond for MAMPAEY AF & CO CV. MAMPAEY AF & CO CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAMPAEY AF & CO CV op de google maps. Adres en contacten MAMPAEY AF & CO CV
Location of MAMPAEY AF & CO CV on the google maps. Address and contacts of MAMPAEY AF & CO CV

Andere gerelateerde bedrijven als come MAMPAEY AF & CO CV MAMPAEY AF & CO CV: PآTISSERIE NOثL | SI?GE DE LA BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE | Why Not ASBL | PRESS SHOP | KATRIEN SCHRYVERS

Other related companies as MAMPAEY AF & CO CV: PآTISSERIE NOثL | SI?GE DE LA BANQUE NATIONALE DE BELGIQUE | Why Not ASBL | PRESS SHOP | KATRIEN SCHRYVERS

MAMPAEY AF & CO CV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAMPAEY AF & CO CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04213226318. Het bedrijf MAMPAEY AF & CO CV bevindt zich op het adres: Alfons Gossetlaan 21 1702 Groot-Bijgaarden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Vehicles - mechanical components and parts.
De hoofdactiviteit van MAMPAEY AF & CO CV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAMPAEY AF & CO CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAMPAEY AF & CO CV, openstaande posities, locatie van MAMPAEY AF & CO CV op de kaart.

MAMPAEY AF & CO CV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAMPAEY AF & CO CV, company assigned to the tax number BE04213226318. The company MAMPAEY AF & CO CV is located at the address: Alfons Gossetlaan 21 1702 Groot-Bijgaarden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Vehicles - mechanical components and parts.
The main activity of MAMPAEY AF & CO CV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAMPAEY AF & CO CV is not available. You also can look at reviews of MAMPAEY AF & CO CV, open positions, location of MAMPAEY AF & CO CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAMPAEY AF & CO CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAMPAEY AF & CO CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAMPAEY AF & CO CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAMPAEY AF & CO CV, employees, financial statistics.