GREGOOR TRUCKS BVBA

Contactgegevens GREGOOR TRUCKS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREGOOR TRUCKS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREGOOR TRUCKS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomstln 17 2200 Herentals, België

Telefoon (phone): 32.14 23 15 31 32.14 23 15 31

Fax (fax): 32.14 23 15 32 32.14 23 15 32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREGOOR TRUCKS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREGOOR TRUCKS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREGOOR TRUCKS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREGOOR TRUCKS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREGOOR TRUCKS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREGOOR TRUCKS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREGOOR TRUCKS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREGOOR TRUCKS BVBA
Products information GREGOOR TRUCKS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09238647460
Ondernemingsnummer: 5842498779
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Lorries

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREGOOR TRUCKS BVBA
(Get full report from official database of BE for GREGOOR TRUCKS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREGOOR TRUCKS BVBA
Addition kinds of activities for GREGOOR TRUCKS BVBA

503902. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
17310104. Installatie van schakelapparaten en aanverwante apparaten | Switchgear and related devices installation
32810302. Marmer, gebouw: gesneden en gevormd | Marble, building: cut and shaped
47850100. Tolverrichtingen | Toll operations
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance

Werken bij GREGOOR TRUCKS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREGOOR TRUCKS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREGOOR TRUCKS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREGOOR TRUCKS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

Zoek naar antwoorden van GREGOOR TRUCKS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GREGOOR TRUCKS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREGOOR TRUCKS BVBA. Laat een reactie achter voor GREGOOR TRUCKS BVBA. GREGOOR TRUCKS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREGOOR TRUCKS BVBA. Leave a respond for GREGOOR TRUCKS BVBA. GREGOOR TRUCKS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREGOOR TRUCKS BVBA op de google maps. Adres en contacten GREGOOR TRUCKS BVBA
Location of GREGOOR TRUCKS BVBA on the google maps. Address and contacts of GREGOOR TRUCKS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GREGOOR TRUCKS BVBA GREGOOR TRUCKS BVBA: ASLK-CGER Bank | DEXIA | COIFFURE LOOK NOUVEAU | W. VAN LYSEBETH | RC MODEL CENTER

Other related companies as GREGOOR TRUCKS BVBA: ASLK-CGER Bank | DEXIA | COIFFURE LOOK NOUVEAU | W. VAN LYSEBETH | RC MODEL CENTER

GREGOOR TRUCKS BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREGOOR TRUCKS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09238647460. Het bedrijf GREGOOR TRUCKS BVBA bevindt zich op het adres: Toekomstln 17 2200 Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Lorries.
De hoofdactiviteit van GREGOOR TRUCKS BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREGOOR TRUCKS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREGOOR TRUCKS BVBA, openstaande posities, locatie van GREGOOR TRUCKS BVBA op de kaart.

GREGOOR TRUCKS BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREGOOR TRUCKS BVBA, company assigned to the tax number BE09238647460. The company GREGOOR TRUCKS BVBA is located at the address: Toekomstln 17 2200 Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Lorries.
The main activity of GREGOOR TRUCKS BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GREGOOR TRUCKS BVBA is not available. You also can look at reviews of GREGOOR TRUCKS BVBA, open positions, location of GREGOOR TRUCKS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREGOOR TRUCKS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREGOOR TRUCKS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREGOOR TRUCKS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREGOOR TRUCKS BVBA, employees, financial statistics.