GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV

Contactgegevens GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentsesteenweg 222 8500 Kortrijk, België

Telefoon (phone): 32.56 22 81 44 32.56 22 81 44

Fax (fax): 32.56 22 89 48 32.56 22 89 48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV
Products information GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01731414794
Ondernemingsnummer: 6494812011
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 738,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Vehicles - mechanical components and parts

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV

7349. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
262107. Catalogus-, tijdschrift- en krantenpapieren | Catalog, magazine, and newsprint papers
372100. vliegtuig | Aircraft
17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
23719900. Varkenswaren, Nood | Fur goods, nec
34969905. Lopende banden | Conveyor belts
35669904. Snelheidswisselaars (krachtoverbrenging apparatuur), behalve auto | Speed changers (power transmission equipment), except auto
36710200. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
50910103. Zwembaden, apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, equipment and supplies

Werken bij GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676965-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Ben je een enthousiaste boekhouder met een eerste relevante werkervaring in een boekhoudkantoor? Wil je bovendien genieten van wat meer autonomie op de werkvloer? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Dit boekhoudkantoor, gelegen in een mooie buurt van Brussel, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je komt terecht in een open familiale sfeer met een vijftiental medewerkers waar er de mogelijkheid is voor opleiding (BIBF/IAB). Hoe ziet jouw dag er uit? Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV. GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV. Leave a respond for GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV. GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV
Location of GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV: Rindone | A. VAN PEVENAEYGE | JOZEF SEYNAEVE | RASSART DE GILLY | QUADRI

Other related companies as GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV: Rindone | A. VAN PEVENAEYGE | JOZEF SEYNAEVE | RASSART DE GILLY | QUADRI

GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01731414794. Het bedrijf GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 222 8500 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 738,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Vehicles - mechanical components and parts.
De hoofdactiviteit van GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV op de kaart.

GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE01731414794. The company GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV is located at the address: Gentsesteenweg 222 8500 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 738,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Vehicles - mechanical components and parts.
The main activity of GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV, open positions, location of GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLOBAL MOTORPARTS BELGIUM NV, employees, financial statistics.