GARAGE J DENOYEL NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • GARAGE J DENOYEL NV
Private companiesMembership Organizations • GARAGE J DENOYEL NV

Contactgegevens GARAGE J DENOYEL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE J DENOYEL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE J DENOYEL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maalsestw 58-64 8310 Brugge Sint-Kruis, België

Telefoon (phone): 32.50 35 29 20 32.50 35 29 20

Fax (fax): 32.50 35 27 07 32.50 35 27 07

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE J DENOYEL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE J DENOYEL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE J DENOYEL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE J DENOYEL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE J DENOYEL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE J DENOYEL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE J DENOYEL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE J DENOYEL NV
Products information GARAGE J DENOYEL NV

BTW identificatienummer (tax): BE07614318847
Ondernemingsnummer: 6175933837
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Repair shops - vehicles^^Cars^^Vehicles - mechanical components and parts

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE J DENOYEL NV
(Get full report from official database of BE for GARAGE J DENOYEL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE J DENOYEL NV
Addition kinds of activities for GARAGE J DENOYEL NV

10810100. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
20519901. Bakkerijproducten, gedeeltelijk gekookt (behalve bevroren) | Bakery products, partially cooked (except frozen)
36770102. Koppelingstransformatoren | Coupling transformers
50399905. Deuren, glijden | Doors, sliding
50940301. Klokken | Clocks
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
73770000. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
96510403. Reglement, diverse commerciële sectoren, provincie overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, county government

Werken bij GARAGE J DENOYEL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE J DENOYEL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE J DENOYEL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE J DENOYEL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

  • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Vaste Job

    Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van GARAGE J DENOYEL NV in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE J DENOYEL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE J DENOYEL NV. Laat een reactie achter voor GARAGE J DENOYEL NV. GARAGE J DENOYEL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE J DENOYEL NV. Leave a respond for GARAGE J DENOYEL NV. GARAGE J DENOYEL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE J DENOYEL NV op de google maps. Adres en contacten GARAGE J DENOYEL NV
Location of GARAGE J DENOYEL NV on the google maps. Address and contacts of GARAGE J DENOYEL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE J DENOYEL NV GARAGE J DENOYEL NV: Scapino | Jacquemin M | RENE PINCKAERS | KRISTOF VAN NUFFEL | JOHAN GOEMINNE

Other related companies as GARAGE J DENOYEL NV: Scapino | Jacquemin M | RENE PINCKAERS | KRISTOF VAN NUFFEL | JOHAN GOEMINNE

GARAGE J DENOYEL NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE J DENOYEL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07614318847. Het bedrijf GARAGE J DENOYEL NV bevindt zich op het adres: Maalsestw 58-64 8310 Brugge Sint-Kruis. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 559,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Repair shops - vehicles^^Cars^^Vehicles - mechanical components and parts.
De hoofdactiviteit van GARAGE J DENOYEL NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE J DENOYEL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE J DENOYEL NV, openstaande posities, locatie van GARAGE J DENOYEL NV op de kaart.

GARAGE J DENOYEL NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE J DENOYEL NV, company assigned to the tax number BE07614318847. The company GARAGE J DENOYEL NV is located at the address: Maalsestw 58-64 8310 Brugge Sint-Kruis. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 559,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Repair shops - vehicles^^Cars^^Vehicles - mechanical components and parts.
The main activity of GARAGE J DENOYEL NV is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE J DENOYEL NV is not available. You also can look at reviews of GARAGE J DENOYEL NV, open positions, location of GARAGE J DENOYEL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE J DENOYEL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE J DENOYEL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE J DENOYEL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE J DENOYEL NV, employees, financial statistics.