FORTHOMME ANDRE SA

Contactgegevens FORTHOMME ANDRE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTHOMME ANDRE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTHOMME ANDRE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sur Les Thiers 13 A 4890 Thimister, België

Telefoon (phone): 32.87 44 67 04 32.87 44 67 04

Fax (fax): 32.87 44 62 74 32.87 44 62 74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTHOMME ANDRE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTHOMME ANDRE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTHOMME ANDRE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTHOMME ANDRE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTHOMME ANDRE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTHOMME ANDRE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTHOMME ANDRE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTHOMME ANDRE SA
Products information FORTHOMME ANDRE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08942565917
Ondernemingsnummer: 1672637939
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Vehicles,special - construction and equipment^^Coachbuilding - lorries

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTHOMME ANDRE SA
(Get full report from official database of BE for FORTHOMME ANDRE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTHOMME ANDRE SA
Addition kinds of activities for FORTHOMME ANDRE SA

222104. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
228204. Tapijt- en tapijngaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet and rug yarn: twisting, winding, or spooling
38739907. Timers voor industrieel gebruik, alleen klokmechanisme | Timers for industrial use, clockwork mechanism only
50870304. Leveranciers van de janitors | Janitors' supplies
81110102. Patentadvocaat | Patent solicitor

Werken bij FORTHOMME ANDRE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTHOMME ANDRE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTHOMME ANDRE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTHOMME ANDRE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKKERS te Kapelle-op-den-Bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf te Kapelle-op-den-Bos zijn wij op zoek naar inpakkers in de dagdienst (07.30-16.30 uur)

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van FORTHOMME ANDRE SA in sociale netwerken
Look for responds of FORTHOMME ANDRE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTHOMME ANDRE SA. Laat een reactie achter voor FORTHOMME ANDRE SA. FORTHOMME ANDRE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTHOMME ANDRE SA. Leave a respond for FORTHOMME ANDRE SA. FORTHOMME ANDRE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTHOMME ANDRE SA op de google maps. Adres en contacten FORTHOMME ANDRE SA
Location of FORTHOMME ANDRE SA on the google maps. Address and contacts of FORTHOMME ANDRE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTHOMME ANDRE SA FORTHOMME ANDRE SA: FLMEIKO EUROPE NV | Lemco NV | DRUKKERIJ DILS | Legrand Anne | Hognoul-Fruits

Other related companies as FORTHOMME ANDRE SA: FLMEIKO EUROPE NV | Lemco NV | DRUKKERIJ DILS | Legrand Anne | Hognoul-Fruits

FORTHOMME ANDRE SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTHOMME ANDRE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08942565917. Het bedrijf FORTHOMME ANDRE SA bevindt zich op het adres: Sur Les Thiers 13 A 4890 Thimister. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Vehicles,special - construction and equipment^^Coachbuilding - lorries.
De hoofdactiviteit van FORTHOMME ANDRE SA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTHOMME ANDRE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTHOMME ANDRE SA, openstaande posities, locatie van FORTHOMME ANDRE SA op de kaart.

FORTHOMME ANDRE SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORTHOMME ANDRE SA, company assigned to the tax number BE08942565917. The company FORTHOMME ANDRE SA is located at the address: Sur Les Thiers 13 A 4890 Thimister. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Vehicles,special - construction and equipment^^Coachbuilding - lorries.
The main activity of FORTHOMME ANDRE SA is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTHOMME ANDRE SA is not available. You also can look at reviews of FORTHOMME ANDRE SA, open positions, location of FORTHOMME ANDRE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTHOMME ANDRE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTHOMME ANDRE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTHOMME ANDRE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTHOMME ANDRE SA, employees, financial statistics.