Hognoul-Fruits

Contactgegevens Hognoul-Fruits: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hognoul-Fruits: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hognoul-Fruits

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Chauss茅e 51; 4342; Awans (Hognoul), België

Telefoon (phone): 04 257 54 73 (+32-04 257 54 73) 04 257 54 73 (+32-04 257 54 73)

Fax (fax): +32 (86) 494-61-42 +32 (86) 494-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hognoul-Fruits: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hognoul-Fruits"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hognoul-Fruits"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hognoul-Fruits, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hognoul-Fruits. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hognoul-Fruits, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hognoul-Fruits. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hognoul-Fruits
Products information Hognoul-Fruits

BTW identificatienummer (tax): BE07327575683
Ondernemingsnummer: 6746124267
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Hognoul-Fruits zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hognoul-Fruits
(Get full report from official database of BE for Hognoul-Fruits)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hognoul-Fruits
Addition kinds of activities for Hognoul-Fruits

5145. Banketbakkerij | Confectionery
5411. Kruidenierszaken | Grocery stores
356200. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
10610403. Wulfenietwinning | Wulfenite mining
20150902. Frankfurters, gevogelte | Frankfurters, poultry
28210400. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
34239922. Regels of heersers, metaal | Rules or rulers, metal

Werken bij Hognoul-Fruits: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hognoul-Fruits: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hognoul-Fruits. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hognoul-Fruits. Looking for open vacancies in other companies

  • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verloning in overeenstemming met de functie.

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Tijdelijke administratieve medewerker regio Mechelen of Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar mensen die het emailverkeer willen behandelen voor Colruyt. Daar de feestperiode eraan komt verwachten ze extra vragen en klachten van klanten. Jij zal dan instaan voor deze op een correcte manier te behandelen en dit zowel in de Nederlandse als Franse taal. Emailverkeer behandelen van klanten Administratieve taken uitvoeren Opvolgen van klantendossiers

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Tuinarbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tuinbedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde tuinarbeiders zowel voor de aanleg als het onderhoud van tuinen. Je kan werken met de gebruikte machines in de tuinbouw. Buiten werken schrikt je niet af en je bent bereidt om bij te leren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Gemotiveerde studenten gezocht in Destelbergen (wekelijkse basis) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks van maandag tem. donderdag kunnen werken op hun vrije dagen. Werkuren zijn van 16u30-20u30 tegen een zeer mooie verloning.

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

    Type: Vaste Job

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

Zoek naar antwoorden van Hognoul-Fruits in sociale netwerken
Look for responds of Hognoul-Fruits in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hognoul-Fruits. Laat een reactie achter voor Hognoul-Fruits. Hognoul-Fruits bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hognoul-Fruits. Leave a respond for Hognoul-Fruits. Hognoul-Fruits on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hognoul-Fruits op de google maps. Adres en contacten Hognoul-Fruits
Location of Hognoul-Fruits on the google maps. Address and contacts of Hognoul-Fruits

Andere gerelateerde bedrijven als come Hognoul-Fruits Hognoul-Fruits: TAR TUINEN | EDWARD PAELINCK | CHRISTIANE WILKIN | Pastificcio Della Mamma S.A. | MAES

Other related companies as Hognoul-Fruits: TAR TUINEN | EDWARD PAELINCK | CHRISTIANE WILKIN | Pastificcio Della Mamma S.A. | MAES

Hognoul-Fruits is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hognoul-Fruits, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07327575683. Het bedrijf Hognoul-Fruits bevindt zich op het adres: Rue Chauss茅e 51; 4342; Awans (Hognoul). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 250,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in Hognoul-Fruits zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hognoul-Fruits is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hognoul-Fruits is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hognoul-Fruits, openstaande posities, locatie van Hognoul-Fruits op de kaart.

Hognoul-Fruits is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hognoul-Fruits, company assigned to the tax number BE07327575683. The company Hognoul-Fruits is located at the address: Rue Chauss茅e 51; 4342; Awans (Hognoul). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 250,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in Hognoul-Fruits were not found.
The main activity of Hognoul-Fruits is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hognoul-Fruits is not available. You also can look at reviews of Hognoul-Fruits, open positions, location of Hognoul-Fruits on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hognoul-Fruits, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hognoul-Fruits, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hognoul-Fruits, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hognoul-Fruits, employees, financial statistics.