BUGA SINT TRUIDEN NV

Contactgegevens BUGA SINT TRUIDEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUGA SINT TRUIDEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUGA SINT TRUIDEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zepperenweg 7a 3800 St-Truiden, België

Telefoon (phone): 32.11 59 07 60 32.11 59 07 60

Fax (fax): 32.11 67 14 86 32.11 67 14 86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUGA SINT TRUIDEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUGA SINT TRUIDEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUGA SINT TRUIDEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUGA SINT TRUIDEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUGA SINT TRUIDEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUGA SINT TRUIDEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUGA SINT TRUIDEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUGA SINT TRUIDEN NV
Products information BUGA SINT TRUIDEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05138549804
Ondernemingsnummer: 6857635498
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 355,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Repair shops - vehicles^^Cars^^Vehicles - mechanical components and parts

Product categorie (product category): Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUGA SINT TRUIDEN NV
(Get full report from official database of BE for BUGA SINT TRUIDEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUGA SINT TRUIDEN NV
Addition kinds of activities for BUGA SINT TRUIDEN NV

50840403. Boorapparatuur, exclusief bits | Drilling equipment, excluding bits
50990202. Cork producten, gefabriceerd | Cork products, fabricated
80699901. Kinderziekenhuis | Childrens' hospital
86319903. Vakbond | Labor union
87429903. Buitenlandse adviseur | Foreign trade consultant

Werken bij BUGA SINT TRUIDEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUGA SINT TRUIDEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUGA SINT TRUIDEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUGA SINT TRUIDEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • studente charcuterie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van BUGA SINT TRUIDEN NV in sociale netwerken
Look for responds of BUGA SINT TRUIDEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUGA SINT TRUIDEN NV. Laat een reactie achter voor BUGA SINT TRUIDEN NV. BUGA SINT TRUIDEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUGA SINT TRUIDEN NV. Leave a respond for BUGA SINT TRUIDEN NV. BUGA SINT TRUIDEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUGA SINT TRUIDEN NV op de google maps. Adres en contacten BUGA SINT TRUIDEN NV
Location of BUGA SINT TRUIDEN NV on the google maps. Address and contacts of BUGA SINT TRUIDEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BUGA SINT TRUIDEN NV BUGA SINT TRUIDEN NV: POEZE-WOEF | RENE RENS | Anneaux d'Or (Les) | Techno-Construct BVBA | AAS BVBA

Other related companies as BUGA SINT TRUIDEN NV: POEZE-WOEF | RENE RENS | Anneaux d'Or (Les) | Techno-Construct BVBA | AAS BVBA

BUGA SINT TRUIDEN NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUGA SINT TRUIDEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05138549804. Het bedrijf BUGA SINT TRUIDEN NV bevindt zich op het adres: Zepperenweg 7a 3800 St-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 355,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Repair shops - vehicles^^Cars^^Vehicles - mechanical components and parts.
De hoofdactiviteit van BUGA SINT TRUIDEN NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUGA SINT TRUIDEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUGA SINT TRUIDEN NV, openstaande posities, locatie van BUGA SINT TRUIDEN NV op de kaart.

BUGA SINT TRUIDEN NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUGA SINT TRUIDEN NV, company assigned to the tax number BE05138549804. The company BUGA SINT TRUIDEN NV is located at the address: Zepperenweg 7a 3800 St-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 355,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial vehicles; Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Repair shops - vehicles^^Cars^^Vehicles - mechanical components and parts.
The main activity of BUGA SINT TRUIDEN NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUGA SINT TRUIDEN NV is not available. You also can look at reviews of BUGA SINT TRUIDEN NV, open positions, location of BUGA SINT TRUIDEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUGA SINT TRUIDEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUGA SINT TRUIDEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUGA SINT TRUIDEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUGA SINT TRUIDEN NV, employees, financial statistics.