Drukkerij Adri NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Drukkerij Adri NV
Private companiesWater Transportation • Drukkerij Adri NV

Contactgegevens Drukkerij Adri NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij Adri NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij Adri NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alfred Amelotstraat 19 9750 Zingem, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij Adri NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij Adri NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij Adri NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij Adri NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij Adri NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij Adri NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij Adri NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij Adri NV
Products information Drukkerij Adri NV

BTW identificatienummer (tax): BE01826995849
Ondernemingsnummer: 6304748535
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Web offset printing services

Product categorie (product category): Industrial Printing Shops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij Adri NV
(Get full report from official database of BE for Drukkerij Adri NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij Adri NV
Addition kinds of activities for Drukkerij Adri NV

364799. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
34830103. Ontstekers voor munitie boven 30 mm. | Detonators for ammunition over 30 mm.
50870200. Was- en stomerijapparatuur en benodigdheden | Laundry and dry cleaning equipment and supplies
63710202. Unie welzijns-, nut- en gezondheidsfondsen | Union welfare, benefit, and health funds
75320200. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services

Werken bij Drukkerij Adri NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij Adri NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij Adri NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij Adri NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • Customer service medewerker (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Het bedrijf streeft naar een persoonlijke en individuele aanpak en daarom zijn ze op zoek naar iemand die heel klantgericht is om zo een service op maat te kunnen leveren aan de klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en staat in voor zowel de mails als telefonische contacten. Daarbij voer je volgende taken uit: ¿ Je beheert de contacten met de klanten per e-mail of telefoon. Je begrijpt hun behoeften en reageert op een professionele en positieve manier. ¿ Je beantwoordt vragen van onze partners via verschillende communicatiekanalen en biedt kwaliteitsvol advies ¿ Je adviseert en begeleidt de leden / prospects over hun producten (pensioen, gewaarborgd inkomen, verschillende verzekeringsproducten, ...) ¿ Je Identificeert de behoeften van leden / prospects om een afspraak te kunnen inplannen ¿ Je prospecteert per telefoon en e-mail op basis van een klantenbestand

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van Drukkerij Adri NV in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij Adri NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij Adri NV. Laat een reactie achter voor Drukkerij Adri NV. Drukkerij Adri NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij Adri NV. Leave a respond for Drukkerij Adri NV. Drukkerij Adri NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij Adri NV op de google maps. Adres en contacten Drukkerij Adri NV
Location of Drukkerij Adri NV on the google maps. Address and contacts of Drukkerij Adri NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij Adri NV Drukkerij Adri NV: Groepspraktijk | KONINKLIJK ATHENEUM | KUNSTHUM. MUZIEK & WOORD | PATRICK DAENENS | Poustinia

Other related companies as Drukkerij Adri NV: Groepspraktijk | KONINKLIJK ATHENEUM | KUNSTHUM. MUZIEK & WOORD | PATRICK DAENENS | Poustinia

Drukkerij Adri NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij Adri NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01826995849. Het bedrijf Drukkerij Adri NV bevindt zich op het adres: Alfred Amelotstraat 19 9750 Zingem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial Printing Shops. Lijst met producten zijn Web offset printing services.
De hoofdactiviteit van Drukkerij Adri NV is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij Adri NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij Adri NV, openstaande posities, locatie van Drukkerij Adri NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Drukkerij Adri NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drukkerij Adri NV, company assigned to the tax number BE01826995849. The company Drukkerij Adri NV is located at the address: Alfred Amelotstraat 19 9750 Zingem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial Printing Shops. List of products are Web offset printing services.
The main activity of Drukkerij Adri NV is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij Adri NV is not available. You also can look at reviews of Drukkerij Adri NV, open positions, location of Drukkerij Adri NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij Adri NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij Adri NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij Adri NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij Adri NV, employees, financial statistics.