Usine Parmentier S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Usine Parmentier S.P.R.L.
Private companiesMiscellaneous Retail • Usine Parmentier S.P.R.L.

Contactgegevens Usine Parmentier S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Usine Parmentier S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Usine Parmentier S.P.R.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. du Bourg. Jean Materne 264 5100 Jambes (Namur), België

Telefoon (phone): 81 (+32-81) 81 (+32-81)

Fax (fax): 81 (+32-81) 81 (+32-81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Usine Parmentier S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Usine Parmentier S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Usine Parmentier S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Usine Parmentier S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Usine Parmentier S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Usine Parmentier S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Usine Parmentier S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Usine Parmentier S.P.R.L.
Products information Usine Parmentier S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE02067321777
Ondernemingsnummer: 7585479736
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 802,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Interior painting; Tapestry goods

Product categorie (product category): Industrial Paints

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Usine Parmentier S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Usine Parmentier S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Usine Parmentier S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Usine Parmentier S.P.R.L.

15319904. Speculatieve bouwer, eengezinswoningen | Speculative builder, single-family houses
28190105. Fluorine, elementair | Fluorine, elemental
28330210. Drugs en kruiden: gradering, slijpen en frezen | Drugs and herbs: grading, grinding, and milling
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
41739903. Onderhoudsfaciliteiten, bussen | Maintenance facilities, buses
51999908. Canvas producten | Canvas products
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government

Werken bij Usine Parmentier S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Usine Parmentier S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Usine Parmentier S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Usine Parmentier S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

Zoek naar antwoorden van Usine Parmentier S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Usine Parmentier S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Usine Parmentier S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Usine Parmentier S.P.R.L.. Usine Parmentier S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Usine Parmentier S.P.R.L.. Leave a respond for Usine Parmentier S.P.R.L.. Usine Parmentier S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Usine Parmentier S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Usine Parmentier S.P.R.L.
Location of Usine Parmentier S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Usine Parmentier S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Usine Parmentier S.P.R.L. Usine Parmentier S.P.R.L.: NINA CORYN | ADONIS ASBL | LE DOMAINE DES SORBIERS | HENNES & MAURITZ ( H&M) | Vandemecom SPRL

Other related companies as Usine Parmentier S.P.R.L.: NINA CORYN | ADONIS ASBL | LE DOMAINE DES SORBIERS | HENNES & MAURITZ ( H&M) | Vandemecom SPRL

Usine Parmentier S.P.R.L. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Usine Parmentier S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02067321777. Het bedrijf Usine Parmentier S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Av. du Bourg. Jean Materne 264 5100 Jambes (Namur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 802,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industrial Paints. Lijst met producten zijn Interior painting; Tapestry goods.
De hoofdactiviteit van Usine Parmentier S.P.R.L. is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Usine Parmentier S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Usine Parmentier S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Usine Parmentier S.P.R.L. op de kaart.

Usine Parmentier S.P.R.L. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Usine Parmentier S.P.R.L., company assigned to the tax number BE02067321777. The company Usine Parmentier S.P.R.L. is located at the address: Av. du Bourg. Jean Materne 264 5100 Jambes (Namur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 802,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industrial Paints. List of products are Interior painting; Tapestry goods.
The main activity of Usine Parmentier S.P.R.L. is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Usine Parmentier S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Usine Parmentier S.P.R.L., open positions, location of Usine Parmentier S.P.R.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Usine Parmentier S.P.R.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Usine Parmentier S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Usine Parmentier S.P.R.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Usine Parmentier S.P.R.L., employees, financial statistics.