Wasserij Der Vlaanderen NV

Contactgegevens Wasserij Der Vlaanderen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wasserij Der Vlaanderen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wasserij Der Vlaanderen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomststraat 38 9040 Sint-Amandsberg (Gent), België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wasserij Der Vlaanderen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wasserij Der Vlaanderen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wasserij Der Vlaanderen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wasserij Der Vlaanderen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wasserij Der Vlaanderen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wasserij Der Vlaanderen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wasserij Der Vlaanderen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wasserij Der Vlaanderen NV
Products information Wasserij Der Vlaanderen NV

BTW identificatienummer (tax): BE02052215576
Ondernemingsnummer: 6270690917
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Industrial laundries

Product categorie (product category): Industrial Laundries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wasserij Der Vlaanderen NV
(Get full report from official database of BE for Wasserij Der Vlaanderen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wasserij Der Vlaanderen NV
Addition kinds of activities for Wasserij Der Vlaanderen NV

28190702. Wolframcarbide poeder, behalve schurende of metallurgische | Tungsten carbide powder, except abrasive or metallurgical
35940202. Motoren: hydraulisch, vloeibaar vermogen of lucht | Motors: hydraulic, fluid power, or air
39310304. Fluiten en delen | Flutes and parts
61639900. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
92249903. Vuurvaarder's kantoor, overheid | Fire marshals' office, government

Werken bij Wasserij Der Vlaanderen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wasserij Der Vlaanderen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wasserij Der Vlaanderen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wasserij Der Vlaanderen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Liftmonteur regio Antwerpen-Zuid (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Installatiemonteur tekent voor een gevarieerd takenpakket. Hieronder vind je een overzicht: installeren van liften van A-Z plaatsen en onderhouden van liftinstallaties roltrappen en automatische deuren zowel elektrisch mechanisch als hydraulisch revisie en ombouwen van alle merken liften assistentie bij keuringen storingen oplossen reparaties uitvoeren contacten met klantenrelaties onderhouden

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van Wasserij Der Vlaanderen NV in sociale netwerken
Look for responds of Wasserij Der Vlaanderen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wasserij Der Vlaanderen NV. Laat een reactie achter voor Wasserij Der Vlaanderen NV. Wasserij Der Vlaanderen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wasserij Der Vlaanderen NV. Leave a respond for Wasserij Der Vlaanderen NV. Wasserij Der Vlaanderen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wasserij Der Vlaanderen NV op de google maps. Adres en contacten Wasserij Der Vlaanderen NV
Location of Wasserij Der Vlaanderen NV on the google maps. Address and contacts of Wasserij Der Vlaanderen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wasserij Der Vlaanderen NV Wasserij Der Vlaanderen NV: Schmit Florence | Cafco | SCHL?SSELDIENST | Clijsters | Evisor

Other related companies as Wasserij Der Vlaanderen NV: Schmit Florence | Cafco | SCHL?SSELDIENST | Clijsters | Evisor

Wasserij Der Vlaanderen NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wasserij Der Vlaanderen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02052215576. Het bedrijf Wasserij Der Vlaanderen NV bevindt zich op het adres: Toekomststraat 38 9040 Sint-Amandsberg (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industrial Laundries. Lijst met producten zijn Industrial laundries.
De hoofdactiviteit van Wasserij Der Vlaanderen NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wasserij Der Vlaanderen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wasserij Der Vlaanderen NV, openstaande posities, locatie van Wasserij Der Vlaanderen NV op de kaart.

Wasserij Der Vlaanderen NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wasserij Der Vlaanderen NV, company assigned to the tax number BE02052215576. The company Wasserij Der Vlaanderen NV is located at the address: Toekomststraat 38 9040 Sint-Amandsberg (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industrial Laundries. List of products are Industrial laundries.
The main activity of Wasserij Der Vlaanderen NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wasserij Der Vlaanderen NV is not available. You also can look at reviews of Wasserij Der Vlaanderen NV, open positions, location of Wasserij Der Vlaanderen NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wasserij Der Vlaanderen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wasserij Der Vlaanderen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wasserij Der Vlaanderen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wasserij Der Vlaanderen NV, employees, financial statistics.