Drugmand W

Contactgegevens Drugmand W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drugmand W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drugmand W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Etoile 18 7170 Bellecourt (Manage), België

Telefoon (phone): +32 (60) 306-38-89 +32 (60) 306-38-89

Fax (fax): +32 (4) 778-54-37 +32 (4) 778-54-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drugmand W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drugmand W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drugmand W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drugmand W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drugmand W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drugmand W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drugmand W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drugmand W
Products information Drugmand W

BTW identificatienummer (tax): BE07712646484
Ondernemingsnummer: 9497650146
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Drugmand W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drugmand W
(Get full report from official database of BE for Drugmand W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drugmand W
Addition kinds of activities for Drugmand W

348200. Wapenmunitie | Small arms ammunition
653102. Vastgoedmanagers | Real estate managers
20860200. Gepasteuriseerde en mineraalwater, gebotteld en ingeblikt | Pasteurized and mineral waters, bottled and canned
23110300. Uniformen van mannen en jongens | Men's and boys' uniforms
32530100. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
36120100. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
65319901. Appraiser, onroerend goed | Appraiser, real estate
72419900. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
73190204. Winkelen nieuws, reclame en distributie service | Shopping news, advertising and distributing service

Werken bij Drugmand W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drugmand W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drugmand W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drugmand W. Looking for open vacancies in other companies

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • FLEXIJOB VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: bedienen van de klanten kassawerk aanvullen van de winkel verpakken van chocolade eventueel ook de afwas in het atlier verzorgen ...

Zoek naar antwoorden van Drugmand W in sociale netwerken
Look for responds of Drugmand W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drugmand W. Laat een reactie achter voor Drugmand W. Drugmand W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drugmand W. Leave a respond for Drugmand W. Drugmand W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drugmand W op de google maps. Adres en contacten Drugmand W
Location of Drugmand W on the google maps. Address and contacts of Drugmand W

Andere gerelateerde bedrijven als come Drugmand W Drugmand W: Truyers BVBA | Sonja CVOHA | ANDRE VERSTRAETE | CONCOURISSIMO.COM | ALAIN CHARLIER

Other related companies as Drugmand W: Truyers BVBA | Sonja CVOHA | ANDRE VERSTRAETE | CONCOURISSIMO.COM | ALAIN CHARLIER

Drugmand W is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drugmand W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07712646484. Het bedrijf Drugmand W bevindt zich op het adres: Rue de l'Etoile 18 7170 Bellecourt (Manage). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Drugmand W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Drugmand W is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drugmand W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drugmand W, openstaande posities, locatie van Drugmand W op de kaart.

Drugmand W is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drugmand W, company assigned to the tax number BE07712646484. The company Drugmand W is located at the address: Rue de l'Etoile 18 7170 Bellecourt (Manage). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Drugmand W were not found.
The main activity of Drugmand W is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Drugmand W is not available. You also can look at reviews of Drugmand W, open positions, location of Drugmand W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drugmand W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drugmand W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drugmand W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drugmand W, employees, financial statistics.