Van Craeymeersch FGVC

Contactgegevens Van Craeymeersch FGVC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Craeymeersch FGVC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Craeymeersch FGVC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Slachthuisstraat 55; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 51 37 (+32-050 31 51 37) 050 31 51 37 (+32-050 31 51 37)

Fax (fax): 050 31 36 12 (+32-050 31 36 12) 050 31 36 12 (+32-050 31 36 12)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Craeymeersch FGVC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Craeymeersch FGVC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Craeymeersch FGVC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Craeymeersch FGVC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Craeymeersch FGVC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Craeymeersch FGVC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Craeymeersch FGVC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Craeymeersch FGVC
Products information Van Craeymeersch FGVC

BTW identificatienummer (tax): BE05362670898
Ondernemingsnummer: 3618865966
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Fruit & vegetables - Whol.

Product categorie (product category): Industrial kitchens and restaurants Catering for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Craeymeersch FGVC
(Get full report from official database of BE for Van Craeymeersch FGVC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Craeymeersch FGVC
Addition kinds of activities for Van Craeymeersch FGVC

503299. Baksteen, steen, en gerelateerd materiaal, nec | Brick, stone, and related material, nec
615399. Kortlopend bedrijfskrediet, anders | Short-term business credit, nec
10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
20999906. Cider, nonalcoholic | Cider, nonalcoholic
50910402. Boogschieten apparatuur | Archery equipment
80210101. Tandchirurg | Dental surgeon

Werken bij Van Craeymeersch FGVC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Craeymeersch FGVC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Craeymeersch FGVC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Craeymeersch FGVC. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Student beenhouwerij regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoek een student voor de beenhouwerij afdeling in een supermarkt regio Maasmechelen.

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Assistant Store Manager Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Bij WE geloven we dat life is Better Together. En dat zie je terug op de winkelvloer: onze Verkoopmedewerkers zijn gedreven om onze klanten de beleving te geven die zij verdienen , jij als Assistant Store Manager zorgt ervoor dat iedereen goed samenwerkt en het beste uit zichzelf kan halen. Heb jij uitgebreide retailkennis en een scherp oog voor trends? Dan past deze baan jou als een jeans! YOU WORK FOR WE AS ASSISTANT STORE MANAGER Jij bent de rechterhand van onze Store Manager (en vaak ook de linker J). Elke dag haal je alles uit de kast om onze klanten de ultieme winkelbeleving te bezorgen. Je bent energiek en ambitieus, met jouw optimisme zorg je voor een aanstekelijke glimlach bij collega’s en klanten. Je draagt jouw steentje bij aan alle activiteiten op de winkelvloer en bent een voorbeeld voor je team van Verkoopmedewerkers, die je motiveert en inspireert. En mocht onze Store Manager zelf aan een dagje shoppen toe zijn, dan vertrouwen we jou de store toe! Wat we nog meer van je verwachten?

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • kinesitherapeut (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KINé TIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Van Craeymeersch FGVC in sociale netwerken
Look for responds of Van Craeymeersch FGVC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Craeymeersch FGVC. Laat een reactie achter voor Van Craeymeersch FGVC. Van Craeymeersch FGVC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Craeymeersch FGVC. Leave a respond for Van Craeymeersch FGVC. Van Craeymeersch FGVC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Craeymeersch FGVC op de google maps. Adres en contacten Van Craeymeersch FGVC
Location of Van Craeymeersch FGVC on the google maps. Address and contacts of Van Craeymeersch FGVC

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Craeymeersch FGVC Van Craeymeersch FGVC: GESTICHT 94 | B.C. ARCADES | MICHEL ALTMAN-CHRISTIAENS | RAQUETTE OLNOISE | PIERRE CHAUFFAGE

Other related companies as Van Craeymeersch FGVC: GESTICHT 94 | B.C. ARCADES | MICHEL ALTMAN-CHRISTIAENS | RAQUETTE OLNOISE | PIERRE CHAUFFAGE

Van Craeymeersch FGVC is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Craeymeersch FGVC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05362670898. Het bedrijf Van Craeymeersch FGVC bevindt zich op het adres: Slachthuisstraat 55; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial kitchens and restaurants Catering for. Lijst met producten zijn Fruit & vegetables - Whol..
De hoofdactiviteit van Van Craeymeersch FGVC is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Craeymeersch FGVC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Craeymeersch FGVC, openstaande posities, locatie van Van Craeymeersch FGVC op de kaart.

Van Craeymeersch FGVC is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Craeymeersch FGVC, company assigned to the tax number BE05362670898. The company Van Craeymeersch FGVC is located at the address: Slachthuisstraat 55; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial kitchens and restaurants Catering for. List of products are Fruit & vegetables - Whol..
The main activity of Van Craeymeersch FGVC is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Craeymeersch FGVC is not available. You also can look at reviews of Van Craeymeersch FGVC, open positions, location of Van Craeymeersch FGVC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Craeymeersch FGVC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Craeymeersch FGVC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Craeymeersch FGVC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Craeymeersch FGVC, employees, financial statistics.