Naturel BVBA

Contactgegevens Naturel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Naturel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Naturel BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stoomtuigstraat 8; 8830; Hooglede (Gits), België

Telefoon (phone): 051 24 65 14 (+32-051 24 65 14) 051 24 65 14 (+32-051 24 65 14)

Fax (fax): 051 25 29 20; 051 24 71 33 (+32-051 25 29 20; 051 24 71 33) 051 25 29 20; 051 24 71 33 (+32-051 25 29 20; 051 24 71 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Naturel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Naturel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Naturel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Naturel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Naturel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Naturel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Naturel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Naturel BVBA
Products information Naturel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04310729980
Ondernemingsnummer: 8607208251
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Food products - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Industrial kitchens and restaurants Catering for

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Naturel BVBA
(Get full report from official database of BE for Naturel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Naturel BVBA
Addition kinds of activities for Naturel BVBA

2911. Petroleumraffinage | Petroleum refining
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
23810000. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
24529905. Panelen en afdelingen, geprefabriceerd, hout | Panels and sections, prefabricated, wood
34710104. Electroliserende staal | Electrolizing steel
38229913. Primaire oliebrandercontroles, inclusief stapel- of cadmiumcel | Primary oil burner controls, including stack or cadmium cell
38250228. Signaalgeneratoren en gemiddeld | Signal generators and averagers
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales

Werken bij Naturel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Naturel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Naturel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Naturel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • Kinderverzorgster/verzorger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kinderdagverblijven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van Naturel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Naturel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Naturel BVBA. Laat een reactie achter voor Naturel BVBA. Naturel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Naturel BVBA. Leave a respond for Naturel BVBA. Naturel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Naturel BVBA op de google maps. Adres en contacten Naturel BVBA
Location of Naturel BVBA on the google maps. Address and contacts of Naturel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Naturel BVBA Naturel BVBA: CHAMPION | HUGO DEWYSE | FA. ZOOT | Raster (Het) | C. COUCKE

Other related companies as Naturel BVBA: CHAMPION | HUGO DEWYSE | FA. ZOOT | Raster (Het) | C. COUCKE

Naturel BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Naturel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04310729980. Het bedrijf Naturel BVBA bevindt zich op het adres: Stoomtuigstraat 8; 8830; Hooglede (Gits). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial kitchens and restaurants Catering for. Lijst met producten zijn Food products - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Naturel BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Naturel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Naturel BVBA, openstaande posities, locatie van Naturel BVBA op de kaart.

Naturel BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Naturel BVBA, company assigned to the tax number BE04310729980. The company Naturel BVBA is located at the address: Stoomtuigstraat 8; 8830; Hooglede (Gits). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial kitchens and restaurants Catering for. List of products are Food products - Mfg. & Whol..
The main activity of Naturel BVBA is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Naturel BVBA is not available. You also can look at reviews of Naturel BVBA, open positions, location of Naturel BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Naturel BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Naturel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Naturel BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Naturel BVBA, employees, financial statistics.