Wathelet Rapid (Ateliers)

Contactgegevens Wathelet Rapid (Ateliers): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wathelet Rapid (Ateliers): address, phone, fax, email, website, opening hours

Wathelet Rapid (Ateliers)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Reine 328; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 479 83 83 (+32-02 479 83 83) 02 479 83 83 (+32-02 479 83 83)

Fax (fax): 02 479 54 54 (+32-02 479 54 54) 02 479 54 54 (+32-02 479 54 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wathelet Rapid (Ateliers): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wathelet Rapid (Ateliers)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wathelet Rapid (Ateliers)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wathelet Rapid (Ateliers), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wathelet Rapid (Ateliers). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wathelet Rapid (Ateliers), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wathelet Rapid (Ateliers). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wathelet Rapid (Ateliers)
Products information Wathelet Rapid (Ateliers)

BTW identificatienummer (tax): BE05312957763
Ondernemingsnummer: 4855651855
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 650,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Wathelet Rapid (Ateliers) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial kitchens - Installation and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wathelet Rapid (Ateliers)
(Get full report from official database of BE for Wathelet Rapid (Ateliers))

Aanvulling soorten activiteiten voor Wathelet Rapid (Ateliers)
Addition kinds of activities for Wathelet Rapid (Ateliers)

364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
17710103. Gunite aannemer | Gunite contractor
26780102. Memorandum boeken, behalve gedrukte: aangekochte materialen | Memorandum books, except printed: purchased materials
33519900. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware
59991701. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij Wathelet Rapid (Ateliers): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wathelet Rapid (Ateliers): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wathelet Rapid (Ateliers). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wathelet Rapid (Ateliers). Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Scherpenheuvel-zichem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

Zoek naar antwoorden van Wathelet Rapid (Ateliers) in sociale netwerken
Look for responds of Wathelet Rapid (Ateliers) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wathelet Rapid (Ateliers). Laat een reactie achter voor Wathelet Rapid (Ateliers). Wathelet Rapid (Ateliers) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wathelet Rapid (Ateliers). Leave a respond for Wathelet Rapid (Ateliers). Wathelet Rapid (Ateliers) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wathelet Rapid (Ateliers) op de google maps. Adres en contacten Wathelet Rapid (Ateliers)
Location of Wathelet Rapid (Ateliers) on the google maps. Address and contacts of Wathelet Rapid (Ateliers)

Andere gerelateerde bedrijven als come Wathelet Rapid (Ateliers) Wathelet Rapid (Ateliers): KBC Securities NV | DDS PARTNER | GYM CLUB ROYALE NATIONALE | ROGER VANDEWIELE | BAETEN, PHILIPPE

Other related companies as Wathelet Rapid (Ateliers): KBC Securities NV | DDS PARTNER | GYM CLUB ROYALE NATIONALE | ROGER VANDEWIELE | BAETEN, PHILIPPE

Wathelet Rapid (Ateliers) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wathelet Rapid (Ateliers), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05312957763. Het bedrijf Wathelet Rapid (Ateliers) bevindt zich op het adres: Avenue de la Reine 328; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 650,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial kitchens - Installation and equipment. Producten gemaakt in Wathelet Rapid (Ateliers) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wathelet Rapid (Ateliers) is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wathelet Rapid (Ateliers) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wathelet Rapid (Ateliers), openstaande posities, locatie van Wathelet Rapid (Ateliers) op de kaart.

Wathelet Rapid (Ateliers) is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wathelet Rapid (Ateliers), company assigned to the tax number BE05312957763. The company Wathelet Rapid (Ateliers) is located at the address: Avenue de la Reine 328; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 650,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial kitchens - Installation and equipment. Products created in Wathelet Rapid (Ateliers) were not found.
The main activity of Wathelet Rapid (Ateliers) is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Wathelet Rapid (Ateliers) is not available. You also can look at reviews of Wathelet Rapid (Ateliers), open positions, location of Wathelet Rapid (Ateliers) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wathelet Rapid (Ateliers), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wathelet Rapid (Ateliers), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wathelet Rapid (Ateliers), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wathelet Rapid (Ateliers), employees, financial statistics.