Leventi Cooking & Baking Systems

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Leventi Cooking & Baking Systems
Private companiesMembership Organizations • Leventi Cooking & Baking Systems

Contactgegevens Leventi Cooking & Baking Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leventi Cooking & Baking Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leventi Cooking & Baking Systems

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 7; 2880; Bornem, België

Telefoon (phone): 03 889 89 08 (+32-03 889 89 08) 03 889 89 08 (+32-03 889 89 08)

Fax (fax): 03 889 62 92 (+32-03 889 62 92) 03 889 62 92 (+32-03 889 62 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leventi Cooking & Baking Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leventi Cooking & Baking Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leventi Cooking & Baking Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leventi Cooking & Baking Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leventi Cooking & Baking Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leventi Cooking & Baking Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leventi Cooking & Baking Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leventi Cooking & Baking Systems
Products information Leventi Cooking & Baking Systems

BTW identificatienummer (tax): BE04524963378
Ondernemingsnummer: 3526031494
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Bakers - Equipment & Supplies; Meat & meat products - Machines & Supplies; Dishwashing machines (Industrial)

Product categorie (product category): Industrial kitchens - Installation and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leventi Cooking & Baking Systems
(Get full report from official database of BE for Leventi Cooking & Baking Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leventi Cooking & Baking Systems
Addition kinds of activities for Leventi Cooking & Baking Systems

078200. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
10940000. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
28990112. Orris olie | Orris oil
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type
38419906. Stethoscopen en stethografen | Stethoscopes and stethographs
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal
51310206. Millinery levert | Millinery supplies
78120202. Video-tape productie | Video tape production

Werken bij Leventi Cooking & Baking Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leventi Cooking & Baking Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leventi Cooking & Baking Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leventi Cooking & Baking Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • WMS Consultant / Project leader (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    U bent de gesprekspartner voor onze klanten om oplossingen voor specifieke problemen te bepalen; U bent designer voor maatwerk of aanpassingen, U bent project verantwoordelijke met oog voor planning, opleiding en documentatie,…

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

Zoek naar antwoorden van Leventi Cooking & Baking Systems in sociale netwerken
Look for responds of Leventi Cooking & Baking Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leventi Cooking & Baking Systems. Laat een reactie achter voor Leventi Cooking & Baking Systems. Leventi Cooking & Baking Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leventi Cooking & Baking Systems. Leave a respond for Leventi Cooking & Baking Systems. Leventi Cooking & Baking Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leventi Cooking & Baking Systems op de google maps. Adres en contacten Leventi Cooking & Baking Systems
Location of Leventi Cooking & Baking Systems on the google maps. Address and contacts of Leventi Cooking & Baking Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come Leventi Cooking & Baking Systems Leventi Cooking & Baking Systems: SUPERMARKT G.P. | MUTUALIT? LIB?RALE | Fenestra Ateliers CV | DUNNEBEIL JEAN-MARC | FRANS PORTAEL

Other related companies as Leventi Cooking & Baking Systems: SUPERMARKT G.P. | MUTUALIT? LIB?RALE | Fenestra Ateliers CV | DUNNEBEIL JEAN-MARC | FRANS PORTAEL

Leventi Cooking & Baking Systems is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leventi Cooking & Baking Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04524963378. Het bedrijf Leventi Cooking & Baking Systems bevindt zich op het adres: Rijksweg 7; 2880; Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industrial kitchens - Installation and equipment. Lijst met producten zijn Bakers - Equipment & Supplies; Meat & meat products - Machines & Supplies; Dishwashing machines (Industrial).
De hoofdactiviteit van Leventi Cooking & Baking Systems is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leventi Cooking & Baking Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leventi Cooking & Baking Systems, openstaande posities, locatie van Leventi Cooking & Baking Systems op de kaart.

Leventi Cooking & Baking Systems is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leventi Cooking & Baking Systems, company assigned to the tax number BE04524963378. The company Leventi Cooking & Baking Systems is located at the address: Rijksweg 7; 2880; Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industrial kitchens - Installation and equipment. List of products are Bakers - Equipment & Supplies; Meat & meat products - Machines & Supplies; Dishwashing machines (Industrial).
The main activity of Leventi Cooking & Baking Systems is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Leventi Cooking & Baking Systems is not available. You also can look at reviews of Leventi Cooking & Baking Systems, open positions, location of Leventi Cooking & Baking Systems on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leventi Cooking & Baking Systems, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leventi Cooking & Baking Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leventi Cooking & Baking Systems, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leventi Cooking & Baking Systems, employees, financial statistics.