De Meester Horecamaterialen

Contactgegevens De Meester Horecamaterialen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meester Horecamaterialen: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meester Horecamaterialen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oud Vliegveld 4; 9250; Waasmunster, België

Telefoon (phone): 03 772 73 54; 0475 42 21 37 (+32-03 772 73 54; 0475 42 21 37) 03 772 73 54; 0475 42 21 37 (+32-03 772 73 54; 0475 42 21 37)

Fax (fax): 03 772 73 55 (+32-03 772 73 55) 03 772 73 55 (+32-03 772 73 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meester Horecamaterialen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meester Horecamaterialen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meester Horecamaterialen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meester Horecamaterialen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meester Horecamaterialen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meester Horecamaterialen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meester Horecamaterialen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meester Horecamaterialen
Products information De Meester Horecamaterialen

BTW identificatienummer (tax): BE05236602783
Ondernemingsnummer: 2628173828
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Hotel & catering supplies; Restaurants - Installation & equipment; Bakers - Equipment & Supplies; Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies

Product categorie (product category): Industrial kitchens - Installation and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meester Horecamaterialen
(Get full report from official database of BE for De Meester Horecamaterialen)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meester Horecamaterialen
Addition kinds of activities for De Meester Horecamaterialen

0762. Boerenbeheer diensten | Farm management services
28699927. siliconen | Silicones
33560201. Gouden en gouden legeringen, lakens, strips, enz. | Gold and gold alloy bars, sheets, strip, etc.
38610501. Blauwdruk reproductie machines en apparatuur | Blueprint reproduction machines and equipment
79480202. Dog race track operatie | Dog race track operation

Werken bij De Meester Horecamaterialen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meester Horecamaterialen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meester Horecamaterialen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meester Horecamaterialen. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • machineoperator (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een machine operator.

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van De Meester Horecamaterialen in sociale netwerken
Look for responds of De Meester Horecamaterialen in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meester Horecamaterialen. Laat een reactie achter voor De Meester Horecamaterialen. De Meester Horecamaterialen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meester Horecamaterialen. Leave a respond for De Meester Horecamaterialen. De Meester Horecamaterialen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meester Horecamaterialen op de google maps. Adres en contacten De Meester Horecamaterialen
Location of De Meester Horecamaterialen on the google maps. Address and contacts of De Meester Horecamaterialen

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meester Horecamaterialen De Meester Horecamaterialen: Antique Auto | COIFFURE ANIK | EZ-TECHNICS | Kelley Drye & Warren LLP | ELECTRIC FORCE BUILDING

Other related companies as De Meester Horecamaterialen: Antique Auto | COIFFURE ANIK | EZ-TECHNICS | Kelley Drye & Warren LLP | ELECTRIC FORCE BUILDING

De Meester Horecamaterialen is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meester Horecamaterialen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05236602783. Het bedrijf De Meester Horecamaterialen bevindt zich op het adres: Oud Vliegveld 4; 9250; Waasmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial kitchens - Installation and equipment. Lijst met producten zijn Hotel & catering supplies; Restaurants - Installation & equipment; Bakers - Equipment & Supplies; Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies.
De hoofdactiviteit van De Meester Horecamaterialen is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meester Horecamaterialen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meester Horecamaterialen, openstaande posities, locatie van De Meester Horecamaterialen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Meester Horecamaterialen is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Meester Horecamaterialen, company assigned to the tax number BE05236602783. The company De Meester Horecamaterialen is located at the address: Oud Vliegveld 4; 9250; Waasmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial kitchens - Installation and equipment. List of products are Hotel & catering supplies; Restaurants - Installation & equipment; Bakers - Equipment & Supplies; Fried potatoes stands - Supplies & equipment; Meat & meat products - Machines & Supplies.
The main activity of De Meester Horecamaterialen is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meester Horecamaterialen is not available. You also can look at reviews of De Meester Horecamaterialen, open positions, location of De Meester Horecamaterialen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meester Horecamaterialen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meester Horecamaterialen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meester Horecamaterialen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meester Horecamaterialen, employees, financial statistics.