Athex B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenBosbouw • Athex B.V.B.A.
Private companiesForestry • Athex B.V.B.A.

Contactgegevens Athex B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Athex B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Athex B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alpenroosbaan 2 2900 Schoten, België

Telefoon (phone): 03.653 21 82 (+32-03.653 21 82) 03.653 21 82 (+32-03.653 21 82)

Fax (fax): 03.653 21 61 (+32-03.653 21 61) 03.653 21 61 (+32-03.653 21 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Athex B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Athex B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Athex B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Athex B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Athex B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Athex B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Athex B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Athex B.V.B.A.
Products information Athex B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03912750244
Ondernemingsnummer: 1950317382
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 797,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Lightings

Product categorie (product category): Industrial Heating Systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Athex B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Athex B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Athex B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Athex B.V.B.A.

08310203. Lac productie | Lac production
23410000. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
28190909. Ijzer- (ferro-ferro) verbindingen of zouten | Iron (ferric/ferrous) compounds or salts
34960105. Grillen en grillewerk, geweven draad | Grilles and grillework, woven wire
49530200. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
51990407. Rayon garens | Rayon yarns

Werken bij Athex B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Athex B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Athex B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Athex B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Schilder (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in halen zijn we op zoek naar een ervaren schilder.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Morkhoven (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Student supermarkt iedere vrijdag namiddag (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Zutendaal zoeken we een vaste student die iedere vrijdag van 13.00 tot 19.00 kan meewerken. Je zal vooral worden ingezet voor het aanvullen van de voedingswaren in de winkel.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

Zoek naar antwoorden van Athex B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Athex B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Athex B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Athex B.V.B.A.. Athex B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Athex B.V.B.A.. Leave a respond for Athex B.V.B.A.. Athex B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Athex B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Athex B.V.B.A.
Location of Athex B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Athex B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Athex B.V.B.A. Athex B.V.B.A.: Expression | MARTIN - VAN EPPERZEEL BVBA | RAES J SPRL | V.P.F. Motor BVBA | Vercauteren Dirk

Other related companies as Athex B.V.B.A.: Expression | MARTIN - VAN EPPERZEEL BVBA | RAES J SPRL | V.P.F. Motor BVBA | Vercauteren Dirk

Athex B.V.B.A. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Athex B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03912750244. Het bedrijf Athex B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Alpenroosbaan 2 2900 Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 797,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial Heating Systems. Lijst met producten zijn Lightings.
De hoofdactiviteit van Athex B.V.B.A. is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Athex B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Athex B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Athex B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Athex B.V.B.A. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Athex B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03912750244. The company Athex B.V.B.A. is located at the address: Alpenroosbaan 2 2900 Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 797,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial Heating Systems. List of products are Lightings.
The main activity of Athex B.V.B.A. is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Athex B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Athex B.V.B.A., open positions, location of Athex B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Athex B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Athex B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Athex B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Athex B.V.B.A., employees, financial statistics.