Vekemans Metaalconstructie NV

Contactgegevens Vekemans Metaalconstructie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vekemans Metaalconstructie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vekemans Metaalconstructie NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oud-Termienstraat 6 3600 Genk, België

Telefoon (phone): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

Fax (fax): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vekemans Metaalconstructie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vekemans Metaalconstructie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vekemans Metaalconstructie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vekemans Metaalconstructie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vekemans Metaalconstructie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vekemans Metaalconstructie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vekemans Metaalconstructie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vekemans Metaalconstructie NV
Products information Vekemans Metaalconstructie NV

BTW identificatienummer (tax): BE07387725830
Ondernemingsnummer: 4454101562
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 572,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Railings,railing systems; Stairs of steel

Product categorie (product category): Industrial Forging Work

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vekemans Metaalconstructie NV
(Get full report from official database of BE for Vekemans Metaalconstructie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vekemans Metaalconstructie NV
Addition kinds of activities for Vekemans Metaalconstructie NV

241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
478501. Tolverrichtingen | Toll operations
15419909. Renovatie, renovatie en reparatie: industriële gebouwen | Renovation, remodeling and repairs: industrial buildings
17529903. Tapijt leggen | Carpet laying
20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
36740201. Computer logica modules | Computer logic modules
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
39310305. Oboes en Engelse horens | Oboes and english horns
50649901. Antwoordapparaten, telefoon | Answering machines, telephone

Werken bij Vekemans Metaalconstructie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vekemans Metaalconstructie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vekemans Metaalconstructie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vekemans Metaalconstructie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • MEDEWERKER VERZENDING/EXPEDITIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Inhouse Jebo Food

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klaar om te werken in een groeiend voedingsbedrijf te Brugge? Dan zoeken wij uw talent! Een dynamisch voedingsbedrijf uit Brugge is op zoek naar gedreven expeditiemedewerkers. Het bedrijf maakt artisinale, rijke brood- en toastsalades in een industriële omgeving mét een kmo-spirit. Uw takenpakket: - Correct wegzetten van producten in de frigo. - Correct klaarzetten van de producten voor de bestellingen. - Afgewerkte producten in dozen plaatsen. - Dozen stapelen. - Paletten verplaatsen met een manueel transpallet.

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Verkoper afdeling kinderkledij (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klanten informeren over de verschillende merken en maten Bedienen van klanten op een aangename manier Aantrekkelijk presenteren van het assortiment

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Vekemans Metaalconstructie NV in sociale netwerken
Look for responds of Vekemans Metaalconstructie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vekemans Metaalconstructie NV. Laat een reactie achter voor Vekemans Metaalconstructie NV. Vekemans Metaalconstructie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vekemans Metaalconstructie NV. Leave a respond for Vekemans Metaalconstructie NV. Vekemans Metaalconstructie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vekemans Metaalconstructie NV op de google maps. Adres en contacten Vekemans Metaalconstructie NV
Location of Vekemans Metaalconstructie NV on the google maps. Address and contacts of Vekemans Metaalconstructie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vekemans Metaalconstructie NV Vekemans Metaalconstructie NV: Bouwonderneming Ooms NV | PARCS A CONTENEURS AUBANGE | WIM BUELENS | MOCTEZUMA | ROGER DE GRAEF

Other related companies as Vekemans Metaalconstructie NV: Bouwonderneming Ooms NV | PARCS A CONTENEURS AUBANGE | WIM BUELENS | MOCTEZUMA | ROGER DE GRAEF

Vekemans Metaalconstructie NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vekemans Metaalconstructie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07387725830. Het bedrijf Vekemans Metaalconstructie NV bevindt zich op het adres: Oud-Termienstraat 6 3600 Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 572,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial Forging Work. Lijst met producten zijn Railings,railing systems; Stairs of steel.
De hoofdactiviteit van Vekemans Metaalconstructie NV is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vekemans Metaalconstructie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vekemans Metaalconstructie NV, openstaande posities, locatie van Vekemans Metaalconstructie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vekemans Metaalconstructie NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vekemans Metaalconstructie NV, company assigned to the tax number BE07387725830. The company Vekemans Metaalconstructie NV is located at the address: Oud-Termienstraat 6 3600 Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 572,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial Forging Work. List of products are Railings,railing systems; Stairs of steel.
The main activity of Vekemans Metaalconstructie NV is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vekemans Metaalconstructie NV is not available. You also can look at reviews of Vekemans Metaalconstructie NV, open positions, location of Vekemans Metaalconstructie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vekemans Metaalconstructie NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vekemans Metaalconstructie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vekemans Metaalconstructie NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vekemans Metaalconstructie NV, employees, financial statistics.