REGA INDUSTRIAL DESIGN

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • REGA INDUSTRIAL DESIGN
Private companiesMembership Organizations • REGA INDUSTRIAL DESIGN

Contactgegevens REGA INDUSTRIAL DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REGA INDUSTRIAL DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

REGA INDUSTRIAL DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Martelarenlaan 129-2; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 25 54 67 (+32-016 25 54 67) 016 25 54 67 (+32-016 25 54 67)

Fax (fax): 016 25 54 67 (+32-016 25 54 67) 016 25 54 67 (+32-016 25 54 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REGA INDUSTRIAL DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REGA INDUSTRIAL DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REGA INDUSTRIAL DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REGA INDUSTRIAL DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REGA INDUSTRIAL DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REGA INDUSTRIAL DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REGA INDUSTRIAL DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REGA INDUSTRIAL DESIGN
Products information REGA INDUSTRIAL DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE05256103515
Ondernemingsnummer: 7761810302
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in REGA INDUSTRIAL DESIGN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REGA INDUSTRIAL DESIGN
(Get full report from official database of BE for REGA INDUSTRIAL DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor REGA INDUSTRIAL DESIGN
Addition kinds of activities for REGA INDUSTRIAL DESIGN

222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
35310304. Spoorwegapparatuur | Railway track equipment
38120120. Infrarood object detectie apparatuur | Infrared object detection equipment
50329905. Grind | Gravel
86219904. Onderwijs en lerarenvereniging | Education and teacher association

Werken bij REGA INDUSTRIAL DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REGA INDUSTRIAL DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REGA INDUSTRIAL DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REGA INDUSTRIAL DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Poetshulp Student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Waregem zijn wij op zoek naar een poetshulp voor de hygiënische taken binnen productie omgevingen, bedrijven, e.d. Urenregeling Maandag : 5u - 9u Dinsdag : 5u - 12u woensdag : 5u - 10u Donderdag : 5u - 9u Vrijdag : 5u - 12u

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Freelance functioneel analist logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance functioneel analist - W-VL - lange termijn! Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren.

Zoek naar antwoorden van REGA INDUSTRIAL DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of REGA INDUSTRIAL DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor REGA INDUSTRIAL DESIGN. Laat een reactie achter voor REGA INDUSTRIAL DESIGN. REGA INDUSTRIAL DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REGA INDUSTRIAL DESIGN. Leave a respond for REGA INDUSTRIAL DESIGN. REGA INDUSTRIAL DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REGA INDUSTRIAL DESIGN op de google maps. Adres en contacten REGA INDUSTRIAL DESIGN
Location of REGA INDUSTRIAL DESIGN on the google maps. Address and contacts of REGA INDUSTRIAL DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come REGA INDUSTRIAL DESIGN REGA INDUSTRIAL DESIGN: Schimizzi | IMMO DE MEESTER | Castel | JEAN-LUC GHEYSENS | Claridge nv

Other related companies as REGA INDUSTRIAL DESIGN: Schimizzi | IMMO DE MEESTER | Castel | JEAN-LUC GHEYSENS | Claridge nv

REGA INDUSTRIAL DESIGN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REGA INDUSTRIAL DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05256103515. Het bedrijf REGA INDUSTRIAL DESIGN bevindt zich op het adres: Martelarenlaan 129-2; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industrial design. Producten gemaakt in REGA INDUSTRIAL DESIGN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REGA INDUSTRIAL DESIGN is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REGA INDUSTRIAL DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REGA INDUSTRIAL DESIGN, openstaande posities, locatie van REGA INDUSTRIAL DESIGN op de kaart.

REGA INDUSTRIAL DESIGN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is REGA INDUSTRIAL DESIGN, company assigned to the tax number BE05256103515. The company REGA INDUSTRIAL DESIGN is located at the address: Martelarenlaan 129-2; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industrial design. Products created in REGA INDUSTRIAL DESIGN were not found.
The main activity of REGA INDUSTRIAL DESIGN is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REGA INDUSTRIAL DESIGN is not available. You also can look at reviews of REGA INDUSTRIAL DESIGN, open positions, location of REGA INDUSTRIAL DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REGA INDUSTRIAL DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REGA INDUSTRIAL DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REGA INDUSTRIAL DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REGA INDUSTRIAL DESIGN, employees, financial statistics.