Cometec B.V.B.A.

Contactgegevens Cometec B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cometec B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cometec B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brouwershoek 12b3 2150 Borsbeek (Antw.), België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cometec B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cometec B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cometec B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cometec B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cometec B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cometec B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cometec B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cometec B.V.B.A.
Products information Cometec B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07857940673
Ondernemingsnummer: 8070800781
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Industrial design

Product categorie (product category): Industrial Design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cometec B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Cometec B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cometec B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Cometec B.V.B.A.

23390400. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
36410107. Lampen, gloeilampen, elektrisch | Lamps, incandescent filament, electric
50889900. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)
60990101. Geautomatiseerde clearinghouses | Automated clearinghouses

Werken bij Cometec B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cometec B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cometec B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cometec B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Veurne 12 uren per week (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Veurne Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op verschillende dagen aanwezig is in het huishouden. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,de was en het strijkwerk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Projectingenieur technieken (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij de man/vrouw die gebeten is door de HVAC- microbe en ben je ook zo gepassioneerd in elektriciteit en sanitair? Jij maakt de ontwerpen; zowel autonoom alsook in teamverband. Een team van tekenaars zal u hierin bijstaan. Het is dus zeer belangrijk om zelfstandig, alsook in team te kunnen werken. Kennis van Revit is in deze functie een zeer groot pluspunt. Je begeleid de projecten van A tot Z. Tevens ben je een prima planner en zorg je dat het budget en de kwaliteit gerespecteerd worden. Jij steekt ook je neus eens graag buiten en volgt je werven in uitvoering mee op, rapporteert hierover en maakt de nodige verslagen op.

  • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: YM TRANS

    Type: Vaste Job

    Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

Zoek naar antwoorden van Cometec B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Cometec B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cometec B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Cometec B.V.B.A.. Cometec B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cometec B.V.B.A.. Leave a respond for Cometec B.V.B.A.. Cometec B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cometec B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Cometec B.V.B.A.
Location of Cometec B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Cometec B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Cometec B.V.B.A. Cometec B.V.B.A.: "DE PALMBOOM" RESTAURANT - TAVERNE | BERNARD CLOSE | IT & S | Avilon Reinigingstechnieken | Avipro BVBA

Other related companies as Cometec B.V.B.A.: "DE PALMBOOM" RESTAURANT - TAVERNE | BERNARD CLOSE | IT & S | Avilon Reinigingstechnieken | Avipro BVBA

Cometec B.V.B.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cometec B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07857940673. Het bedrijf Cometec B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Brouwershoek 12b3 2150 Borsbeek (Antw.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial Design. Lijst met producten zijn Industrial design.
De hoofdactiviteit van Cometec B.V.B.A. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cometec B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cometec B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Cometec B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cometec B.V.B.A. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cometec B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07857940673. The company Cometec B.V.B.A. is located at the address: Brouwershoek 12b3 2150 Borsbeek (Antw.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial Design. List of products are Industrial design.
The main activity of Cometec B.V.B.A. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cometec B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Cometec B.V.B.A., open positions, location of Cometec B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cometec B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cometec B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cometec B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cometec B.V.B.A., employees, financial statistics.