ALAIN BARE DESIGN SPRL

Contactgegevens ALAIN BARE DESIGN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN BARE DESIGN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN BARE DESIGN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Edouard Wacken 17; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 254 21 19; 0495 50 31 75 (+32-04 254 21 19; 0495 50 31 75) 04 254 21 19; 0495 50 31 75 (+32-04 254 21 19; 0495 50 31 75)

Fax (fax): 04 254 03 88 (+32-04 254 03 88) 04 254 03 88 (+32-04 254 03 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN BARE DESIGN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN BARE DESIGN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN BARE DESIGN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN BARE DESIGN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN BARE DESIGN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN BARE DESIGN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN BARE DESIGN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN BARE DESIGN SPRL
Products information ALAIN BARE DESIGN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07694793701
Ondernemingsnummer: 4671081542
Hoofdstad (capital): 543,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Packing - Design & realization; Models - Scale

Product categorie (product category): Industrial design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN BARE DESIGN SPRL
(Get full report from official database of BE for ALAIN BARE DESIGN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN BARE DESIGN SPRL
Addition kinds of activities for ALAIN BARE DESIGN SPRL

251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
22960202. Stof voor het versterken van industriële riemmen | Fabric for reinforcing industrial belting
38410401. Anesthesie apparaat | Anesthesia apparatus
50390101. Metalen gebouwen | Metal buildings
59991101. Aquarium levert | Aquarium supplies
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution
79339901. Kaarsspeldentrum | Candle pin center

Werken bij ALAIN BARE DESIGN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN BARE DESIGN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN BARE DESIGN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN BARE DESIGN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH OPERATOR TEXTIEL GEZOCHT [Dendermonde] (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dendermonde zoeken wij een gedreven technisch operator voor in de continuververij. Je staat er in voor het bedienen van enkele machines en kijkt het product na op kwaliteitsfouten.

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

    Type: Vaste Job

    Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: 7 D'ARMOR

    Type: Vaste Job

    Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

  • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

  • Bouwkundig Tekenaar/Calculator (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: ARCHITECTENTEAM A-PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een bijkomende gemotiveerde tekenaar/calculator om ons team te versterken. Je ziet het helemaal zitten om in een dynamisch team terecht te komen waar jouw accuraatheid kan aangewend worden voor opdrachten van heel diverse vorm en stijl. Je komt terecht in een positief ingesteld, succesvol en Nederlandstalig kantoor, waar beleving het cement vormt met de opdrachtgever. Je beschikt over een uitmuntend ruimtelijk inzicht en prima analytische vaardigheden. Je aarzelt niet om taken zelfstandig op te nemen maar je bent zeker ook een teamplayer. Natuurlijk ben je vertrouwd met 3D-tekenen en ArchiCad. Ben je echter, op dit gebied nog niet helemaal mee, maar wel enthousiast om dit onder de knie te krijgen, dan zorgen wij ervoor dat je er een krak in wordt. Je werkt ontwerpen uit op basis van schetsen en richtlijnen van de architecten.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van ALAIN BARE DESIGN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN BARE DESIGN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN BARE DESIGN SPRL. Laat een reactie achter voor ALAIN BARE DESIGN SPRL. ALAIN BARE DESIGN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN BARE DESIGN SPRL. Leave a respond for ALAIN BARE DESIGN SPRL. ALAIN BARE DESIGN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN BARE DESIGN SPRL op de google maps. Adres en contacten ALAIN BARE DESIGN SPRL
Location of ALAIN BARE DESIGN SPRL on the google maps. Address and contacts of ALAIN BARE DESIGN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN BARE DESIGN SPRL ALAIN BARE DESIGN SPRL: MALPERTUUS | ATELIER 153 | COIFFURE ROGER | DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN | BP

Other related companies as ALAIN BARE DESIGN SPRL: MALPERTUUS | ATELIER 153 | COIFFURE ROGER | DAGBLADHANDEL VAN STEENBERGEN | BP

ALAIN BARE DESIGN SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN BARE DESIGN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07694793701. Het bedrijf ALAIN BARE DESIGN SPRL bevindt zich op het adres: Rue Edouard Wacken 17; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 543,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial design. Lijst met producten zijn Packing - Design & realization; Models - Scale.
De hoofdactiviteit van ALAIN BARE DESIGN SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN BARE DESIGN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN BARE DESIGN SPRL, openstaande posities, locatie van ALAIN BARE DESIGN SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALAIN BARE DESIGN SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAIN BARE DESIGN SPRL, company assigned to the tax number BE07694793701. The company ALAIN BARE DESIGN SPRL is located at the address: Rue Edouard Wacken 17; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 543,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial design. List of products are Packing - Design & realization; Models - Scale.
The main activity of ALAIN BARE DESIGN SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN BARE DESIGN SPRL is not available. You also can look at reviews of ALAIN BARE DESIGN SPRL, open positions, location of ALAIN BARE DESIGN SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN BARE DESIGN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN BARE DESIGN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN BARE DESIGN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN BARE DESIGN SPRL, employees, financial statistics.