A.D.A. Leeman BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • A.D.A. Leeman BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • A.D.A. Leeman BVBA

Contactgegevens A.D.A. Leeman BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.A. Leeman BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.A. Leeman BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Craenendonck 12; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 23 82 91 (+32-016 23 82 91) 016 23 82 91 (+32-016 23 82 91)

Fax (fax): 016 22 24 26 (+32-016 22 24 26) 016 22 24 26 (+32-016 22 24 26)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.A. Leeman BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.A. Leeman BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.A. Leeman BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.A. Leeman BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.A. Leeman BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.A. Leeman BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.A. Leeman BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.A. Leeman BVBA
Products information A.D.A. Leeman BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02416412353
Ondernemingsnummer: 2132690429
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Interior designers

Product categorie (product category): Industrial design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.A. Leeman BVBA
(Get full report from official database of BE for A.D.A. Leeman BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.A. Leeman BVBA
Addition kinds of activities for A.D.A. Leeman BVBA

311102. Schoen leer | Shoe leather
523102. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
762902. Reparatie van elektrische apparatuur | Electrical equipment repair services
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
33419905. Koper smelten en raffineren (secundair) | Copper smelting and refining (secondary)
50470100. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture
79970501. Handball club, lidmaatschap | Handball club, membership

Werken bij A.D.A. Leeman BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.A. Leeman BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.A. Leeman BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.A. Leeman BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

Zoek naar antwoorden van A.D.A. Leeman BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.D.A. Leeman BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.A. Leeman BVBA. Laat een reactie achter voor A.D.A. Leeman BVBA. A.D.A. Leeman BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.A. Leeman BVBA. Leave a respond for A.D.A. Leeman BVBA. A.D.A. Leeman BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.A. Leeman BVBA op de google maps. Adres en contacten A.D.A. Leeman BVBA
Location of A.D.A. Leeman BVBA on the google maps. Address and contacts of A.D.A. Leeman BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.A. Leeman BVBA A.D.A. Leeman BVBA: Owen S | UITGEVERIJ IMECE | DEBRASSINE-GERARD FILS | Geryl D BVBA | GESTANET SA

Other related companies as A.D.A. Leeman BVBA: Owen S | UITGEVERIJ IMECE | DEBRASSINE-GERARD FILS | Geryl D BVBA | GESTANET SA

A.D.A. Leeman BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.A. Leeman BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02416412353. Het bedrijf A.D.A. Leeman BVBA bevindt zich op het adres: Craenendonck 12; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Industrial design. Lijst met producten zijn Interior designers.
De hoofdactiviteit van A.D.A. Leeman BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.A. Leeman BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.A. Leeman BVBA, openstaande posities, locatie van A.D.A. Leeman BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.D.A. Leeman BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.D.A. Leeman BVBA, company assigned to the tax number BE02416412353. The company A.D.A. Leeman BVBA is located at the address: Craenendonck 12; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Industrial design. List of products are Interior designers.
The main activity of A.D.A. Leeman BVBA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.A. Leeman BVBA is not available. You also can look at reviews of A.D.A. Leeman BVBA, open positions, location of A.D.A. Leeman BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.A. Leeman BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.A. Leeman BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.A. Leeman BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.A. Leeman BVBA, employees, financial statistics.