Les Entr. Générales Fernand Gillion NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Les Entr. Générales Fernand Gillion NV
Private companiesMiscellaneous Retail • Les Entr. Générales Fernand Gillion NV

Contactgegevens Les Entr. Générales Fernand Gillion NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Les Entr. Générales Fernand Gillion NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Les Entr. Générales Fernand Gillion NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Denis 132 1190 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Les Entr. Générales Fernand Gillion NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Les Entr. Générales Fernand Gillion NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Les Entr. Générales Fernand Gillion NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Les Entr. Générales Fernand Gillion NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Les Entr. Générales Fernand Gillion NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Les Entr. Générales Fernand Gillion NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Les Entr. Générales Fernand Gillion NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Les Entr. Générales Fernand Gillion NV
Products information Les Entr. Générales Fernand Gillion NV

BTW identificatienummer (tax): BE03932250976
Ondernemingsnummer: 7083953857
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 382,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Industrial buildings,industrial plants,plant construction

Product categorie (product category): Industrial Buildings,Industrial Plants,Plant Construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Les Entr. Générales Fernand Gillion NV
(Get full report from official database of BE for Les Entr. Générales Fernand Gillion NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Les Entr. Générales Fernand Gillion NV
Addition kinds of activities for Les Entr. Générales Fernand Gillion NV

2835. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
29119901. Fractioneringsproducten van ruwe aardolie, koolwaterstoffen, nec | Fractionation products of crude petroleum, hydrocarbons, nec
34930105. Torsie balkveren | Torsion bar springs
76940100. Opblazen diensten | Rewinding services
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij Les Entr. Générales Fernand Gillion NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Les Entr. Générales Fernand Gillion NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Les Entr. Générales Fernand Gillion NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Les Entr. Générales Fernand Gillion NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Technisch medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VACATURE MEDEWERKER AFDELING VOORBEREIDING Om het team in onze afdeling Vleugels te versterken, zijn we op zoek naar een TECHNISCHE MEDEWERKER: Verwachtingen: • Je voert voorbereidende werken (bekabeling spots, bevestigingsstukken, verstevigingen, rubbers aanbrengen, etc….) uit aan de profielen rekening houdend met de technische specificaties van ieder afzonderlijk technisch plan • Je controleert de stukken, profielen op kwaliteit • Je werkt met handgereedschap (boor- en vijsmachine) • Je voert de nodige bewerkingen secuur uit met oog voor detail • Klantgerichtheid, kwaliteit, respect en betrokkenheid staan voor jou voorop. • Je bent verantwoordelijk voor het stipt, correct en efficiënt uitvoeren van de jouw toegewezen taken. • Vanuit jouw motivatie werk je mee aan en stimuleer je een constructieve en oplossingsgerichte ondernemingscultuur en –attitude.

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van Les Entr. Générales Fernand Gillion NV in sociale netwerken
Look for responds of Les Entr. Générales Fernand Gillion NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Les Entr. Générales Fernand Gillion NV. Laat een reactie achter voor Les Entr. Générales Fernand Gillion NV. Les Entr. Générales Fernand Gillion NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Les Entr. Générales Fernand Gillion NV. Leave a respond for Les Entr. Générales Fernand Gillion NV. Les Entr. Générales Fernand Gillion NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Les Entr. Générales Fernand Gillion NV op de google maps. Adres en contacten Les Entr. Générales Fernand Gillion NV
Location of Les Entr. Générales Fernand Gillion NV on the google maps. Address and contacts of Les Entr. Générales Fernand Gillion NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Les Entr. Générales Fernand Gillion NV Les Entr. Générales Fernand Gillion NV: CARMEN CREUVEN | Witvenijsje ('t) | PRO MAIL | ETIENNE BROUCKAERT | TOURNAY & CIE

Other related companies as Les Entr. Générales Fernand Gillion NV: CARMEN CREUVEN | Witvenijsje ('t) | PRO MAIL | ETIENNE BROUCKAERT | TOURNAY & CIE

Les Entr. Générales Fernand Gillion NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Les Entr. Générales Fernand Gillion NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932250976. Het bedrijf Les Entr. Générales Fernand Gillion NV bevindt zich op het adres: Rue Saint-Denis 132 1190 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 382,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Industrial Buildings,Industrial Plants,Plant Construction. Lijst met producten zijn Industrial buildings,industrial plants,plant construction.
De hoofdactiviteit van Les Entr. Générales Fernand Gillion NV is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Les Entr. Générales Fernand Gillion NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Les Entr. Générales Fernand Gillion NV, openstaande posities, locatie van Les Entr. Générales Fernand Gillion NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Les Entr. Générales Fernand Gillion NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Les Entr. Générales Fernand Gillion NV, company assigned to the tax number BE03932250976. The company Les Entr. Générales Fernand Gillion NV is located at the address: Rue Saint-Denis 132 1190 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 382,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Industrial Buildings,Industrial Plants,Plant Construction. List of products are Industrial buildings,industrial plants,plant construction.
The main activity of Les Entr. Générales Fernand Gillion NV is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Les Entr. Générales Fernand Gillion NV is not available. You also can look at reviews of Les Entr. Générales Fernand Gillion NV, open positions, location of Les Entr. Générales Fernand Gillion NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Les Entr. Générales Fernand Gillion NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Les Entr. Générales Fernand Gillion NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Les Entr. Générales Fernand Gillion NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Les Entr. Générales Fernand Gillion NV, employees, financial statistics.