Boterbergh Gebr

Contactgegevens Boterbergh Gebr: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boterbergh Gebr: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boterbergh Gebr

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 520 9470 Denderleeuw, België

Telefoon (phone): +32 (60) 224-60-43 +32 (60) 224-60-43

Fax (fax): +32 (59) 372-78-78 +32 (59) 372-78-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boterbergh Gebr: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boterbergh Gebr"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boterbergh Gebr"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boterbergh Gebr, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boterbergh Gebr. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boterbergh Gebr, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boterbergh Gebr. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boterbergh Gebr
Products information Boterbergh Gebr

BTW identificatienummer (tax): BE08060913085
Ondernemingsnummer: 8391326904
Hoofdstad (capital): 807,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Boterbergh Gebr zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electric contractors - Housewiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boterbergh Gebr
(Get full report from official database of BE for Boterbergh Gebr)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boterbergh Gebr
Addition kinds of activities for Boterbergh Gebr

22110400. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
24910105. Posten, behandeld hout | Posts, treated wood
25149906. Nieuwigheden meubilair, huishouden: metaal | Novelty furniture, household: metal
38420112. Bescherming van de ademhalingsbescherming, persoonlijk | Respiratory protection equipment, personal
48229901. Elektronische post | Electronic mail

Werken bij Boterbergh Gebr: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boterbergh Gebr: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boterbergh Gebr. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boterbergh Gebr. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Orderpickers voedingsbedrijf (nachtwerk) (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het picken van o.a. de broden. Dit voornamelijk in een diepvriesomgeving.

  • CNC draaier/frezer (V/M) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner gelegen te Willebroek zijn wij op zoek naar een medewerker CNC. De firma in kwestie is actief in draai- en freeswerk op maat. We zoeken een draaier-frezer die zin heeft om er samen met een topteam in te vliegen. Je staat zowel in voor het programmeren van de CNC-machines, als voor het draaien en frezen op zich. Heb je ervaring in de metaalsector, en kan jij CNC-machines programmeren? Aarzel dan vooral niet om ons een seintje te geven!

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN ARBEIDERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar jobstudenten die enkele dagen kunnen werken tijdens het schooljaar. Je kan werken in dag of in ploeg

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van Boterbergh Gebr in sociale netwerken
Look for responds of Boterbergh Gebr in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boterbergh Gebr. Laat een reactie achter voor Boterbergh Gebr. Boterbergh Gebr bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boterbergh Gebr. Leave a respond for Boterbergh Gebr. Boterbergh Gebr on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boterbergh Gebr op de google maps. Adres en contacten Boterbergh Gebr
Location of Boterbergh Gebr on the google maps. Address and contacts of Boterbergh Gebr

Andere gerelateerde bedrijven als come Boterbergh Gebr Boterbergh Gebr: GARAGE GEORGES-SOEREN A. | LE TROISIبME | L.T.S. BELGIUM | Delaive Geneviève | Th茅vignot Ch

Other related companies as Boterbergh Gebr: GARAGE GEORGES-SOEREN A. | LE TROISIبME | L.T.S. BELGIUM | Delaive Geneviève | Th茅vignot Ch

Boterbergh Gebr is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boterbergh Gebr, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060913085. Het bedrijf Boterbergh Gebr bevindt zich op het adres: Steenweg 520 9470 Denderleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 807,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electric contractors - Housewiring. Producten gemaakt in Boterbergh Gebr zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boterbergh Gebr is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boterbergh Gebr is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boterbergh Gebr, openstaande posities, locatie van Boterbergh Gebr op de kaart.

Boterbergh Gebr is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boterbergh Gebr, company assigned to the tax number BE08060913085. The company Boterbergh Gebr is located at the address: Steenweg 520 9470 Denderleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 807,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electric contractors - Housewiring. Products created in Boterbergh Gebr were not found.
The main activity of Boterbergh Gebr is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Boterbergh Gebr is not available. You also can look at reviews of Boterbergh Gebr, open positions, location of Boterbergh Gebr on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boterbergh Gebr, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boterbergh Gebr, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boterbergh Gebr, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boterbergh Gebr, employees, financial statistics.