Banner Engineering Belgium BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Banner Engineering Belgium BVBA
Private companiesLegal Services • Banner Engineering Belgium BVBA

Contactgegevens Banner Engineering Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banner Engineering Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banner Engineering Belgium BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Roi Albert I 50; 1780; Wemmel, België

Telefoon (phone): 02 456 07 80 (+32-02 456 07 80) 02 456 07 80 (+32-02 456 07 80)

Fax (fax): 02 456 07 89 (+32-02 456 07 89) 02 456 07 89 (+32-02 456 07 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banner Engineering Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banner Engineering Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banner Engineering Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banner Engineering Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banner Engineering Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banner Engineering Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banner Engineering Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banner Engineering Belgium BVBA
Products information Banner Engineering Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05809539794
Ondernemingsnummer: 4385437011
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 500,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Banner Engineering Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial automation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banner Engineering Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for Banner Engineering Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banner Engineering Belgium BVBA
Addition kinds of activities for Banner Engineering Belgium BVBA

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
2079. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
08310000. Bosproducten | Forest products
14110303. Trap Rock, Dimension-Quarrying | Trap rock, dimension-quarrying
39440301. Vliegtuigmodellen, speelgoed en hobby | Airplane models, toy and hobby

Werken bij Banner Engineering Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banner Engineering Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banner Engineering Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banner Engineering Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Huishoudhulp met dienstencheques m / v (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp met dienstencheques poets je bij particulieren thuis. Je voert volgende taken uit op vraag van de klant: * Schoonmaken van de woning * Wassen en strijken van huishoudlinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Bijverdienen als student in een fitness te Wetteren? (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een fitness in Wetteren zijn we op zoek naar een student die graag iets wil bijverdienen. Je zal ingezet worden als algemeen polyvalent medewerker en zal dus verschillende taken toegewezen krijgen. Zo zal je mensen mogen inschrijven, informeren, onthalen, .. maar ben je ook bereid om tijdens kalmere periodes de fitnesstoestellen te reinigen. We zoeken een student die bij voorkeur vrij is op volgende dagen: Maandag (16-22u) Dinsdag (16-22u) Zondag (9u-13u)

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Banner Engineering Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Banner Engineering Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banner Engineering Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor Banner Engineering Belgium BVBA. Banner Engineering Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banner Engineering Belgium BVBA. Leave a respond for Banner Engineering Belgium BVBA. Banner Engineering Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banner Engineering Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten Banner Engineering Belgium BVBA
Location of Banner Engineering Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of Banner Engineering Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Banner Engineering Belgium BVBA Banner Engineering Belgium BVBA: Wauters R | LUC VAN PUYVELDE | Studio Look | GRENIER DE LA CHAPELLE SPRL | Van Braeckel P

Other related companies as Banner Engineering Belgium BVBA: Wauters R | LUC VAN PUYVELDE | Studio Look | GRENIER DE LA CHAPELLE SPRL | Van Braeckel P

Banner Engineering Belgium BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Banner Engineering Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05809539794. Het bedrijf Banner Engineering Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Avenue Roi Albert I 50; 1780; Wemmel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 500,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industrial automation. Producten gemaakt in Banner Engineering Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Banner Engineering Belgium BVBA is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banner Engineering Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banner Engineering Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van Banner Engineering Belgium BVBA op de kaart.

Banner Engineering Belgium BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Banner Engineering Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE05809539794. The company Banner Engineering Belgium BVBA is located at the address: Avenue Roi Albert I 50; 1780; Wemmel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 500,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industrial automation. Products created in Banner Engineering Belgium BVBA were not found.
The main activity of Banner Engineering Belgium BVBA is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Banner Engineering Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of Banner Engineering Belgium BVBA, open positions, location of Banner Engineering Belgium BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banner Engineering Belgium BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banner Engineering Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banner Engineering Belgium BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banner Engineering Belgium BVBA, employees, financial statistics.