Astra-Tec BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Astra-Tec BVBA

Contactgegevens Astra-Tec BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Astra-Tec BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Astra-Tec BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 19; 8810; Lichtervelde, België

Telefoon (phone): 051 72 24 46 (+32-051 72 24 46) 051 72 24 46 (+32-051 72 24 46)

Fax (fax): +32 (13) 311-89-52 +32 (13) 311-89-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Astra-Tec BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Astra-Tec BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Astra-Tec BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Astra-Tec BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Astra-Tec BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Astra-Tec BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Astra-Tec BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Astra-Tec BVBA
Products information Astra-Tec BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03428802490
Ondernemingsnummer: 7774719238
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 678,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Machinery builders

Product categorie (product category): Industrial automation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Astra-Tec BVBA
(Get full report from official database of BE for Astra-Tec BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Astra-Tec BVBA
Addition kinds of activities for Astra-Tec BVBA

362199. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
29529902. Coating verbindingen, teer | Coating compounds, tar
32720309. Meubelen, tuin: beton | Furniture, garden: concrete
35850400. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
50460100. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's
95120101. Vis en dierenbescherming bureau, overheid | Fish and wildlife conservation agency, government
95120402. Land-, minerale- en natuurbescherming, staatsregering | Land, mineral, and wildlife conservation, state government

Werken bij Astra-Tec BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Astra-Tec BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Astra-Tec BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Astra-Tec BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • CNC OPERATOR (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: F.A. TOOLING

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak is het programmeren en bedienen van CNC gestuurde machines: in hoofdzaak een draad erodeer machine (Charmille) en een frees machine (Hermele). Wij maken prototypes van machines en tooling op maat van klanten voor de auto en electronica industrie, hiervoor moeten nieuwe onderdelen gemaakt worden of bestaande aangepast worden. Een hoge nauwkeurigheid is vaak vereist. De programmatie kan via een CAD/CAM systeem gebeuren, afhankelijk van de complexiteit. Samen met de design engineers kan je een planning opmaken en stukken afwerken afhankelijk van de prioriteit.

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van Astra-Tec BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Astra-Tec BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Astra-Tec BVBA. Laat een reactie achter voor Astra-Tec BVBA. Astra-Tec BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Astra-Tec BVBA. Leave a respond for Astra-Tec BVBA. Astra-Tec BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Astra-Tec BVBA op de google maps. Adres en contacten Astra-Tec BVBA
Location of Astra-Tec BVBA on the google maps. Address and contacts of Astra-Tec BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Astra-Tec BVBA Astra-Tec BVBA: E.L.S. | Pauwels J | VRIJE BASISSCHOOL | TH. OVERBEEK | DE CONINCK P - VAN CAUTEREN

Other related companies as Astra-Tec BVBA: E.L.S. | Pauwels J | VRIJE BASISSCHOOL | TH. OVERBEEK | DE CONINCK P - VAN CAUTEREN

Astra-Tec BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Astra-Tec BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03428802490. Het bedrijf Astra-Tec BVBA bevindt zich op het adres: Industrielaan 19; 8810; Lichtervelde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 678,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Industrial automation. Lijst met producten zijn Machinery builders.
De hoofdactiviteit van Astra-Tec BVBA is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Astra-Tec BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Astra-Tec BVBA, openstaande posities, locatie van Astra-Tec BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Astra-Tec BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Astra-Tec BVBA, company assigned to the tax number BE03428802490. The company Astra-Tec BVBA is located at the address: Industrielaan 19; 8810; Lichtervelde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 678,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Industrial automation. List of products are Machinery builders.
The main activity of Astra-Tec BVBA is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Astra-Tec BVBA is not available. You also can look at reviews of Astra-Tec BVBA, open positions, location of Astra-Tec BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Astra-Tec BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Astra-Tec BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Astra-Tec BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Astra-Tec BVBA, employees, financial statistics.